18 Responses to Witte wereld december 2017

 1. Reed vanmorgen om 6.30 uur door een hevige sneeuwval, geen witte streep te bekennen op de weg,zag een auto in de sloot, sneeuwschuivers en strooiwagens, had hagel en regenbuien en bij een veilige thuiskomst is het bijna groen! Op een afstand van 25- 30 km van huis flinke verschillen in hoeveelheid sneeuw!

 2. Hier geen sneeuw maar wel koud. Gisterenvoormiddag viel hier hagel gevolgd door regen en smeltende sneeuw en zat er een hevige wind waardoor het eigenlijk nog kouder aanvoelde of vandaag.
  Ik haat het als er sneeuw en vorst is vooral omdat er dan meer ongevallen gebeuren, meer mensen vallen en breuken oplopen. Vorig jaar 3 breuken opgelopen bij een simpele val op glad wegdek….

 3. Toen ik vanmorgen opstond hoopte ik op een mooie witte deken van sneeuw omdat we toch nergens heen hoeven, maar helaas niks anders dan regen.

 4. Ik had vanochtend een dik pak sneeuw verwacht, maar het komt pas tegen het middaguur. Gisteren bleef het alleen op de auto’s liggen hier.
  Gelukkig is het op een zondag en kunnen veel mensen ervoor kiezen om thuis te blijven of er van gaan genieten. Zoals veel kinderen 🙂
  Ik vind sneeuw vooral leuk op een plaatje. Gelukkig is het nog niet zo koud en hebben we nu betere radiatoren laten plaatsen. Ik geniet daar de afgelopen maand elke dag van 🙂 de vorige hadden nl maar de helft van de capaciteit die nodig was voor onze woonkamer.

 5. Code oranje hebben we vandaag en ik word er enorm chagrijnig van. Het is is hier al sinds vrijdag aan het sneeuwen en het is dus al 3 dagen grijs en donker buiten. Word ik niet blij van.

 6. Hier heel veel sneeuw (Eindhoven) Na het sporten vanmorgen is het begonnen en het houdt niet op! Wel mooi als je lekker binnen kunt blijven ….

 7. sorry hoor, maar diegene die hier in Nederland op een witte kerst hopen, willen schijnbaar allemaal dat iedereen thuis blijft en dan ook geen boodschappen kunnen halen, want met die zooi gaat een normaal denkend mens niet de weg op!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.