Wil je een Big Mac voor me halen?

Mijn jongste dochter die Engels studeert in Utrecht heeft haar rijbewijs. Eén keer per week neemt ze de auto mee naar het station. Van daaruit reist ze vervolgens per trein naar Utrecht. Het feit dat ze de auto bij zich heeft, maakt haar een aantrekkelijk doelwit voor mijn jongste zoon die dol is op Big Macs. Ik vind ze zelf trouwens ook erg lekker : )

Wil je een Big Mac voor me halen?

In de familie app kwam een conversatie voorbij waarin hij haar probeert over te halen op weg naar huis een Big Mac voor hem te halen. Daarbij schuwde hij emotionele chantage niet. Zelfs onze hond Trixie deed mee:

Broer en zus

Het hielp overigens niet.

Wel nam ze een diepvriespizza voor hem mee van de supermarkt ; )

Similar Posts

14 Comments

  1. Heerlijk! Toch ben ik het wel met ParkietPiet eens dat een Big Mac lekkerder is dan een diepvriespizza.

    Bij de schatjes hier thuis werkt het altijd bijzonder goed om niet te vragen maar te onderhandelen: een frikandelbroodje in ruil voor een zak chips de volgende week, of helpen met het ophalen van krantengeld tegen een percentage van de winst...

  2. Ik heb laatst voor het eerst in mn leven een Bic Mac op. By accident want bij thuiskomst zag ik dat de verkeerde bestelling er in zat. Ik snap de hype niet. De Homestyle Chickenburger (zonder bacon) is veel lekkerder, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.