Reacties

Leven op krediet, en nee, ik bedoel geen lening! — 11 reacties

  1. Heel mooi geschreven en ook heel mooi dat je zo met andere mensen om kunt gaan. Overigens snap ik dat je niet boos werd op die ander, maar ik vind het in die ander ook wel weer te prijzen dat hij er nog op terug kwam. Zelf vind ik dat altijd wel prettig en ik probeer dat zelf ook te doen. Als je uitlegt waarom je even een keer kortaf was, kunnen veel mensen dat prima hebben.

  2. Ik vind het een prachtige versie! En ja, persoonlijk krediet op deze manier is soms gewoon hard nodig. Ik weet in ieder geval dat ik soms ook bot over kan komen, zeker als ik geen 'sociale energie over heb'. Dan vind ik het ook fijn als mensen me even wat ruimte geven, in plaats van meteen boos te worden. Andersom doe ik ook weer hard mijn best om hetzelfde te doen.

  3. Ik had het onlangs nog met mijn dochter, het gevoel te weinig aandacht te hebben gegeven op een voor mij lastig moment. De volgende dag toch maar even gebeld, ze had geen idee wat ik bedoelde, was dus echt mijn eigen gevoel. Inhoudelijk eens met je schrijven.

    OT: ben benieuwd wat er bij deze reactie aan avatar komt te staan. Bij een vorige reactie is mijn kloppertje vervangen door een groen monster.

  4. Dit is een fijn logje! Ben het er dan ook helemaal mee eens. Mensen hebben bij mij lang 'krediet' en op mijn beurt probeer ik dat ook richting anderen. Maar ga je te vaak over mijn grenzen, dan is het klaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder