Reacties

Succesvol hardlopen: mijn geheim! — 9 reacties

 1. Hahaha, ik zit op dit moment mezelf ook te beloven dat ik vandaag voor deze ene keer niet hoef te gaan wandelen. Maar ik wed dat ik straks toch weer buiten ben.... En dan is 't nog lekker ook.

 2. Haha, toch wel een goed idee...
  Gewoon meteen al na het opstaan je hardloopkleren aan doen.
  Ik heb inmiddels wel ontdekt, dat ik geen barst opschiet als ik mijn pyjama aanhoud, of als ik een gemakkelijk huispak aantrek. Dus... zodra ik wakker ben en op ben ga ik gauw wassen en aankleden. Dat scheelt een hoop voor de rest van de dag. Zelfs op vakantie!

  Groetjes!
  Marlou

 3. Goh, ik wou dat ik mocht gaan hardlopen. Regen, of zelfs sneeuw, bijna niets hield me tegen in de tijd dat ik bezig was met Start to run.
  Maar eind vorig jaar zijn er hartritmestoornissen gevonden, dus nu een (hopelijk voorlopig) sportverbod. Zo balen want het deed me goed, die tijd buiten actief bezig zijn, vooral mentaal.
  Maar het is wel de verklaring allicht voor het feit dat ik nooit echt goed conditie opbouwde en de lessenreeks wel kon volgen maar de verdere opbouw niet lukte.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder