Wenkbrauwen epileren met een touwtje

wenkbrauwen met touwtje

Hoewel ik erg onderhoudsarm ben, laat ik bij tijd en wijle mijn wenkbrauwen graag even in fatsoen brengen en verven. Zelf kan ik dat niet zo goed, en dagelijks bijtekenen vind ik dan weer onnatuurlijk. (En ja, ik weet dat verven ook onnatuurlijk is.)

Met mooie wenkbrauwen voel ik me meteen netter en leuker.

Wenkbrauwen epileren met een touwtje

In het dorpje Varsseveld ontdekte ik een nieuwe kapster ‘met een migratie achtergrond’ zoals dat tegenwoordig heet. Ze epileert wenkbrauwen voor een vriendelijke prijs en met een touwtje.

Ik ben er gisteren geweest, en helemaal blij met het resultaat. Ik was 13 euro kwijt in totaal. Een stuk minder dan bij de adressen waar ik normaal heen ga.

Maar ik wist niet dat ik zoveel haren op mijn voorhoofd had zeg! Want ook daar ging ze met het touwtje langs : )

wenkbrauwen epileren me een touwtje

Wat doe jij aan je wenkbrauwen?

Zie ook mijn post over de wenkbrauwverf van Kruidvat!

Similar Posts

24 Comments

 1. Toevallig heb ik twee weken geleden mijn wenkbrauwen bij parfumerie Douglas laten waxen. Dat ga ik vast vaker laten doen, het kostte 22 euro. Het touwtje bij onze kapster met een migratie achtergrond is mij niet goed bevallen.

 2. Met een touwtje vind ik ook goed. Maar ik vind het altijd pijnlijk bij een wenkbrauwen onderhoudsbeurt, welke methode dan ook.
  Maar het resultaat is altijd mooi, zeker met een touwtje!

 3. Ik doe het altijd zelf epileren met een pincetje. Werkt prima. Een keer laten doen en toen bleef er niet veel van over waar ik nu nog last van heb..Dus dat durf ik niet meer.

  1. Dat is wel rottig inderdaad Sylvia! Ik kan me voorstellen dat je dan niet goed meer durft. Ik benadruk altijd dat ik er zelf niks van kan, en dat ik het alleen ‘netjes’ wil hebben. Dus niet teveel weghalen.

 4. Dertien euro is geen geld! Ik heb járen geleden mijn wenkies laten doen bij Yves Rocher, maar zij heeft ze verprutst en veel te dun en expressieloos gemaakt. Die haartjes groeien dus ook niet meer terug. Hoera voor Yves Rocher… :’)

 5. Ik laat het meestal bij de kapper doen met wax. Vind ik persoonlijk minder pijnlijk dan met touw. Vorige week voor het eerst bij een schoonheidsspecialiste laten doen. Had namelijk nog een cadeaubon liggen dus scheelde me weer geld.

 6. Hahaha! Turkse kappers zijn cool! Ze kunnen dik krullend haar knippen en dus epileren met touw. Dat laatste doe ik eigenlijk nooit want het doet echt pijn :’)

 7. Ik ben net bij de kapper geweest en heb daar ook mijn wenkbrauwen laten epileren met draad, dat is echt wel een kunst. Mijn kapper is daarin wel een stuk duurder, want ik betaalde €15 zonder verven, maar ze zijn wel weer mooi in model.

 8. Touwtje ja. Soms “gewoon” epileren. Maar mén wat een pijn doet dat. Ik heb best een hoge pijngrens, maar kennelijk op dit gebied minder. De tranen staan me al vrij snel in de ogen, en dan moet ze nog een half voetbalveld…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.