Reacties

Wenkbrauwen epileren met een touwtje — 24 reacties

 1. Toevallig heb ik twee weken geleden mijn wenkbrauwen bij parfumerie Douglas laten waxen. Dat ga ik vast vaker laten doen, het kostte 22 euro. Het touwtje bij onze kapster met een migratie achtergrond is mij niet goed bevallen.

 2. Met een touwtje vind ik ook goed. Maar ik vind het altijd pijnlijk bij een wenkbrauwen onderhoudsbeurt, welke methode dan ook.
  Maar het resultaat is altijd mooi, zeker met een touwtje!

 3. Ik doe het altijd zelf epileren met een pincetje. Werkt prima. Een keer laten doen en toen bleef er niet veel van over waar ik nu nog last van heb..Dus dat durf ik niet meer.

  • Dat is wel rottig inderdaad Sylvia! Ik kan me voorstellen dat je dan niet goed meer durft. Ik benadruk altijd dat ik er zelf niks van kan, en dat ik het alleen 'netjes' wil hebben. Dus niet teveel weghalen.

 4. Dertien euro is geen geld! Ik heb járen geleden mijn wenkies laten doen bij Yves Rocher, maar zij heeft ze verprutst en veel te dun en expressieloos gemaakt. Die haartjes groeien dus ook niet meer terug. Hoera voor Yves Rocher... :')

 5. Ik laat het meestal bij de kapper doen met wax. Vind ik persoonlijk minder pijnlijk dan met touw. Vorige week voor het eerst bij een schoonheidsspecialiste laten doen. Had namelijk nog een cadeaubon liggen dus scheelde me weer geld.

 6. Ik ben net bij de kapper geweest en heb daar ook mijn wenkbrauwen laten epileren met draad, dat is echt wel een kunst. Mijn kapper is daarin wel een stuk duurder, want ik betaalde €15 zonder verven, maar ze zijn wel weer mooi in model.

 7. Touwtje ja. Soms "gewoon" epileren. Maar mén wat een pijn doet dat. Ik heb best een hoge pijngrens, maar kennelijk op dit gebied minder. De tranen staan me al vrij snel in de ogen, en dan moet ze nog een half voetbalveld...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder