Reacties

Welke vogel is dat?! — 17 reacties

  1. Ik denk dat de vogel slaapt, want ik hoor werkelijk niets als ik het fragment aanklik. Er zijn echter wel een paar vogels die 's-nachts geluid maken.

  2. Lijkt een uil. Klinkt nog erg bescheiden. Als wij in februari in Spanje vakantie vieren horen wij ook altijd uilen. Het mannetje roept dan en vervolgens antwoord het vrouwtje. In de schemering zie je het mannetje vaak op een schoorsteen zitten, speurend naar voedsel.
    Thuis in Nederland hoor ik op dit moment 's nachts de waterhoentjes in de sloot voor het huis en de kikkers. Je raakt er aan gewend.

  3. Wat leuk, een geluidsfragment. In een boom naast ons huis zit ook vaak 's nachts een uil, vind dat leuk maar het klinkt wel hard ! Oordoppen helpen.

  4. Bij mij staat het geluid van mijn computer heel zacht, dus dan valt het mee. Maar het feit dat je een opname kon maken, wil zeggen dat het een behoorlijk hard geluid moet zijn. Opnames vallen anders echt niet mee, is mijn ervaring. Laten we hopen dat de vogel snel een andere plek vindt om 's nachts te 'zingen'. Wel zo prettig voor jouw nachtrust.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>