Reacties

Welke supermarkt heeft de meeste aanbiedingen? — 74 reacties

 1. Leuk onderzoek!

  Hier in de buurt is weinig keus, dus doe ik sinds ik gestopt ben met werken de boodschappen bij de AH.

  Eerst baalde ik ervan, maar inmiddels zie ik dat de AH ook veel goedkope opties heeft en leuke aanbiedingen (het lijkt wel een verkooppraatje :-) ).

  • Weinig korting. Zoals 1+1 kennen ze hier volgens mij helemaal niet. Of 3 halen 2 betalen... zie heel weinig goede aanbiedingen. Wanneer je trouwens bij K&K een krat frisdrank, bier of €30 aan boodschappen koopt krijg je altijd wel een speciaal product gratis. Vaak keukenrol of wc papier of douchegel dat is dan wel weer leuk. En gratis vleeswaren naar keus wanneer je bepaald aantal gewicht in vlees hebt gekocht.

 2. Ik koop alles online bij de AH. Omdat ik voor gemak ga. En kwam er tot mijn verrassing achter dat ik nu goedkoper uit ben dan bij de deen waar ik eerst boodschappen deed, vanwege die enorme hoeveelheid aan aanbiedingen.
  Ik keek gisteren even toevallig: wij gaven dit jaar om die reden minder uit aan boodschappen, terwijl er wel dus elke week ook 5,95 aan bezorgkosten wordt betaald.

  • Dat is ook interessant zeg! Maar hoe komt dat nou precies Martine? Liggen de prijzen bij AH dan lager dan bij de Deen? Of koop je alles in de aanbieding bij AH?

 3. Ik blijf Albert Heijn een dure supermarkt vinden. Misschien dat zij met A-merken voordelig scoren maar in andere supermarkten vind ik een voordeliger alternatief.
  Ik ga er vooral heen voor wijn die in de Bonus is.

 4. Ik ben echt verbaasd dat Plus zo laag staat.
  Elke week hebben ze behoorlijk veel aanbiedingen.
  Jumbo vind ik daarin erg slecht, slechts jaaraanbiedingen en dat moet je dan ook nog maar gebruiken.

 5. Van de lijst supermarkten die jij vermeldt, is hier maar ene aanwezig : AH. Ik ga heel vaak naar Colruyt want die zijn merkelijk goedkoper of AH.

 6. Een groot deel van mijn boodscahppen koop ik bij AH. Idd veel aanbiedingen en van een aantal producten sla ik dan groot in. Zoals vaatwaspoeder en glutenvrij brood. AH heeft goed glutenvrij brood, de kwaliteit van groente en fruit is vaak goed en ik koop wat in de aanbieding is. Verder koop ik afgeprijsd biologisch vlees en ze hebben gewoon veel dat wij wel kunnen eten. Aardappelen, uien, toiletpapier, bananen, de bulk dus, koop ik bij de Li.dl In de warmere maanden kom ik ook graag bij d a.l.di. Vooral vanwege het brood en de sojamelk. Maar dat is best een stuk fietsen voor mij, dus daar kom ik nu niet zo vaak. Bij die Duitse supers koop ik tegenwoordig vaker producten die ze in de weekaanbieding hebben. Ik heb nu al twee keer schoenen gekocht en nog zo wat dingen. In het stadje waar ik woon zijn nogal wat winkels verdwenen en dan kijk je weer met een andere blik naar die aanbiedingen. Wij gaan dus niet voor de lol winkelen in een grote stad.

 7. ik heb dat artikel ook gelezen, het verbaasde me nogal. Meestal koop ik de grote bulk in een goedkope supermarkt en de speciale dingen bij AH. Gezien dat AH om de hoek is, ga ik de laatste tijd daar iets vaker aanbiedingen scoren...

 8. Albert Hein is gemiddeld 20% duurder dan de Vomar of Jumbo. Op huismerking zit doorgaans geen reclame en dan ben ik bij die laatste 2 echt een stuk voordeliger uit. Idem voor Deen en Deka, die ook structureel goedkoper zijn dan de AH maar voor mij net iets te ver lopen. Alleen de Spar is nog duurder.

  • Ik vind juist dat ah wel veel bonusaanbiedingen heeft op zijn huismerken. Ik koop alleen maar huismerken, wel allemaal basisprodukten. Ik koop ook altijd de groente en het fruit die in de bonus zijn, scheelt ook weer kiezen ;). Er zijn weken dat ik soms wel 10 euro bonuskorting heb op een bedrag van 20 tot 30 euro. Ik kijk ook altijd op er biologisch vlees afgeprijsd is, scheelt ook weer 35%, wel natuurlijk ook basisvlees, geen voorbewerkt.

 9. Hier 95% bij de AH. En voor ieder die roept dat het duurder is; 36 euro gemiddeld per week voor 4 personen. Dat vind ik niet duur... Bij iedere supermarkt kun je duurder en goedkoper zijn. Je moet gewoon kritisch zijn op wát je koopt :)...

 10. Wat een leuke weetje, als ik de folder van de AH doorneem dan denk ik wel inderdaad altijd goh wat een leuke aanbiedingen! Maar helaas zit de AH aan de andere kant van de stad, waardoor ik toch sneller (uit gemakzucht) bij een kleine winkelcentrum achter me boodschappen doe (bij de Plus en Aldi)

 11. Ik koop bewust bij ons in het dorp om de plaatselijke supers aan klandizie te helpen. Dit om de leefbaarheid van ons dorp te behouden en omdat het fijn is voor mensen zonder auto en slecht ter been om in de buurt boodschappen te kunnen doen!

 12. De Albert Heijn heeft inderdaad veel A-merken in de aanbieding. Toch moet je goed opletten, want soms zijn B of C merken als nog goedkoper. Ik heb de prijzen van supermarkten vergeleken, zonder aanbiedingen en daar kwam Dirk als goedkoopste uit de bus.

 13. Ik probeer zoveel mogelijk pakjes en zakjes te vermijden en haar heel veel producten dan ook vrij goedkoop op de markt. Ik ga echter wel vaak naar de AH als er hamsterweken zijn, want dat scheelt klauwen met geld op mijn andere dagelijkse boodschappen :)

 14. Ik kom eigenlijk nooit bij de AH, niet naast de deur. Daarom doen wij onze boodschappen bij de Plus Markt. We vinden het ook belangrijk om bij onze eigen plaatselijke supermarkt onze boodschappen te doen. Als ik dan naar een ander ga, ben ik het voordeel al kwijt aan benzinekosten. En eerlijk is eerlijk, wij kijken bijna niet naar aanbiedingen en dat is ook een luxe.

 15. Ik vind het altijd tricky met aanbiedingen dat je misschien dingen koopt die je niet zou kopen als ze niet in de aanbieding zouden zijn, kijk er dus eigenlijk ook nooit naar en halen eigenlijk elke week wel zo'n beetje dezelfde boodschappen.

 16. Eigenlijk is het logisch als je het beredeneerd. Albertheijn heeft de hoogste prijzen, dus kan er ook de meeste korting vanaf. Vandaar dat ze bovenaan in het lijstje staan. Neem de Lidl en de Aldi dezen hebben standaard al veel goedkopere producten en daarom ook niet zulke hoge kortingen als de AH. Anyways thanks voor het delen, want het is altijd fijn om te weten waar je het goedkoopste shopt. Maar altijd zelf blijven opletten of de aanbieding gunstig is idd ;)

 17. Ik hoorde het ook op het nieuws ja. Ik kijk inderdaad altijd goed naar de prijs van de aanbieding, want die hoeft zoals je als voorbeeld noemt vaak helemaal niet gunstig te zijn. Soms is het maar 1 cent goedkoper en dan ben je toch geneigd om het mee te nemen omdat het in de aanbieding is terwijl je het eigenlijk niet wilde kopen.

 18. Je kan wel veel aanbiedingen aanbieden maar sommige dingen zijn bij de Boni of Dirk een stuk voordeliger. Zelf ben ik groot fan van de Dirk en soms maakt het echt maar 1 cent uit. Daar draai ik mijn hand voor om haha.

 19. Wat veel aanbiedingen heeft AH, doch mijn ervaring was dat ik er maar van heel weinig gebruik maakte, of is het, voor elk wat wils?
  Ik koop vrijwel alles bij de kleine ondernemer, voor een enkel ding kan ik lopend naar de Jumbo.
  Ik heb AH altijd een fijne winkel gevonden vanwege het meegaan met de tijd, ondanks het voor mij veel te grote assortiment toch een leuke winkel om kijken en wanneer ik er kwam kocht ik vanzelf wat.

 20. Ik vind de groente, het vlees en de aanbiedingen eigenlijk het fijnst bij Albert Heijn. Daar doen we ook de grote boodschappen. Maar ons lokale Vomar-filiaal (die vind ik niet terug in het lijstje) is ook heel fijn. Qua aanbiedingen maar ook soorten producten (veel Oosterse varianten) maar misschien ligt dat aan de wijk.

 21. Ik vind het altijd heel grappig als andere mensen zo goed weten wat in de aanbieding is. Zelf kijk ik daar nooit naar, ik heb een standaard lijstje en dat neem ik mee. Het is nu wel een beetje anders dan eerst nu ik een boodschappenpakket heb. Vroeger vond ik het niet erg om om te rijden voor de Lidl, maar omdat ik nu alleen nog maar dingen nodig heb die niet in m'n pakket zitten maakt het bijna niet meer uit waar ik naartoe ga.

 22. Het aantal zegt natuurlijk ook niet alles; een aanbieding is niet ook meteen een goede aanbieding. Maar ik ben het er wel mee eens dat je inderdaad heel fijne koopjes bij de AH kunt scoren, terwijl je ze daar misschien juist helemaal niet verwacht.

 23. Leuk bericht en lekker handig. Al hebben wij in Belgie niet al deze winkels... bij ons in colruyt de goedkoopste... zij volgen alle promoties en passen da zo hun prijzen aan.

 24. Albert Heijn heeft vaak aanbiedingen, maar soms verhogen ze de prijs van een product voordat het in de aanbieding komt. Dat is wel jammer... Ik doe liever bij de Lidl mijn boodschappen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder