Reacties

Gratis kruidnoten bij de Kruidvat — 24 reacties

  1. Mijn dochter vond ooit een zak kruidnoten in de zomer in mijn voorraadkast, zo goed had ik ze verstopt, hm nu ze nergens te krijgen zijn , zijn ze pas echt lekker was haar commentaar.

  2. Haha ik ben na Sinterklaas wel klaar met de kruidnoten, maar die marsepeinstaven in dat mandje had ik maar wát graag geadopteerd! Deden ze er eigenlijk nog iets aan om te voorkomen dat mensen die hele mand meenemen? Nou ja misschien interesseerde ze dat ook wel niet, ze moesten er toch vanaf :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>