Gratis kruidnoten bij de Kruidvat

Nu Sinterklaas weer weg is, wilde ik nog een voorraadje kruidnoten inslaan. Ik eet die namelijk graag bij mij de koffie van 10 uur.

Het viel nog niet mee om een paar zakken met gewone kruidnoten te vinden tussen de spelt- , stroopwafel en andere maffe smaken kruidnoten. Maar uiteindelijk wist ik er 3 uit het mandje te vissen.

Met mijn bankpas in de aanslag om te betalen liep ik er mee naar de kassa. En toen pas zag ik de tekst: ‘Gratis meenemen’.

Gratis kruidnoten bij de Kruidvat

Had ik toch gewoon drie zakken kruidnoten voor niks : )

kerstmarkt

Tevreden ging ik naar huis. ‘Heb ik ook meteen mijn goede daad voor vandaag gedaan,’ zei ik vergenoegd tegen mijn man en jongste zoon.

Dat scheelt hun weer opruimen.

Similar Posts

24 Comments

  1. Mijn dochter vond ooit een zak kruidnoten in de zomer in mijn voorraadkast, zo goed had ik ze verstopt, hm nu ze nergens te krijgen zijn , zijn ze pas echt lekker was haar commentaar.

  2. Ha ha, een vrinedin van mij is gewoon verslaafd aan kruidnoten. Ik zal haar de tip doorgeven.

    Zelf eet ik maar 1 zakje per jaar.

  3. Haha ik ben na Sinterklaas wel klaar met de kruidnoten, maar die marsepeinstaven in dat mandje had ik maar wát graag geadopteerd! Deden ze er eigenlijk nog iets aan om te voorkomen dat mensen die hele mand meenemen? Nou ja misschien interesseerde ze dat ook wel niet, ze moesten er toch vanaf :)

  4. Goeie actie van het Kruidvat. Maar ook begrijpelijk. Als je als winkel al vanaf augustus kruidnoten verkoopt zullen ze wel tegen de houdbaarheidsdatum aan zitten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.