Dezelfde rok nog een keer gekocht

jersey rok

Sommige rokken zijn zo fijn, dat je er eigenlijk meer van nodig hebt. Dus toen ik één van mijn meest geliefde jersey rokken opnieuw tegenkwam op eBay sloeg ik onmiddellijk toe.

Dezelfde rok nog een keer

Ik kocht de rok voor 3,50 GBP. De verzendkosten waren relatief hoog: 10,04 GBP. In totaal was ik dus 13,54 GBP kwijt voor deze rok oftewel 15,37. Dat is nog steeds niet duur voor een rok waarvan ik weet dat hij heerlijk zit en die ik veel draag.

Wel viel het me op dat de ‘nieuwe’ rok een stuk donkerder is dan de rok die ik al had. Ook is hij langer.

Heb jij van sommige kledingstukken meerdere exemplaren?

Similar Posts

19 Comments

 1. Oh, yes! Ik doe dit dus ook, haha! Vooral met broeken (hight waist- zo fijn!) en sportleggings want als ik eindelijk een fijn exemplaar heb dan wil ik er meteen meer. En ik heb trouwens ook 3 dezelfde bh’s (wel in andere kleuren) dus ik ben eigenlijk best wel erg hierin, haha ;-)

 2. Hahaha ík vind het heel normaal hoor :)
  Lekker is lekker toch?
  Mij kun je uittekenen in Desigualrokjes. Staat goed, zit héérlijk. Wel in verschillende kleuren/motieven ;-)
  Ik koop ze ook altijd tweedehands.

 3. Heb je hem al gepast? Staat ie mooi? Leuke rok en fijn dat je er nog zo eentje vond. Mocht ie voor jou te lang zijn, dan heb ik er wel belangstelling voor om hem over te nemen. Ik draag in de warme maanden heel vaak rokken en ik vind het vaak lastig om lange modellen te vinden.
  Voor nu, heel veel plezier van je nieuwe rok!
  Ik moet ook eens op ebay kijken, denk ik ;-)

 4. Mooie rok, handig dat je er nu 2 hebt. Ik heb alleen dubbeltjes van topjes of ondergoed. Rokken of truien helaas niet maar soms zou het wel handig zijn. ;)

 5. Grappig dat je opnieuw dezelfde koopt, ik heb dat ooit eens gedaan met mijn favoriete laarsjes ever! Zo verdrietig dat ik ze toen echt kapot gelopen had, dat ze echt opnieuw moest hebben haha!

 6. Herkenbaar, ik heb van twee modellen jurken drie dezelfde, waarvan van een zelfs twee zwarte heb, en van een ander model heb ik er ook 3, een doch een andere kleur.
  Dit doe ik ook met wollen vestjes, allemaal zelfde model , doch in een andere kleuren.
  Ook drie rokken, zelfde model, andere kleur.
  Mij kun je dus uit tekenen in rok shirt vestje of jurk vestje, de variatie breng ik aan in schoenen en laarzen en soms met ketting of sjaal.
  Dit gaat dan over bovenkleding, hoe doe je dat met onderkleding of schoenen/ laarzen?

 7. Ergens wel fijn hoor dat hij iets langer en donkerder is; is hij toch een beetje anders. Ik heb zelf vooral dat ik fijne shirts (of jurkjes) gewoon in een andere kleur erbij koop.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.