In welk land zou je het liefst willen wonen? + Huisvlijt linkparty reminder

Zelfzorg 51 1

Ik houd het even kort vandaag, want ik heb enorme keelpijn en ik voel me niet lekker. Het is alsof er scherpe messen in mijn keel zitten, die doortrekken naar mijn oren! En het is nog wel de trouwdag van mijn man en mij vandaag….

In welk land zou je het liefst willen wonen?

Het Tea Topic van vandaag is de vraag:

‘In welk land zou je het liefst willen wonen?’

Ik woon graag in Nederland, maar plan B zouden de Schotse hooglanden zijn.

Sinds ik het boek Stilte van Sarah Maitland heb gelezen lijkt me dat wel wat. Sarah Maitland gaat helemaal in haar eentje, als een soort kluizenaar, op de woeste Schotse hooglanden wonen. Midden tussen de ruige natuur.

Alleen zijzelf en de stilte…

Huisvlijt linkparty reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

In welk land zou jij het liefst wonen?

Similar Posts

19 Comments

 1. In enkele landen heb ik 3 tot 6 maanden verbleven. Canada beviel me goed, maar met het veel drukkere Taiwan had ik ook geen problemen. Punt is waar in welk land. De lege delen van Schotland ken ik ook. Leuk voor 1 week, maar aan langer moet ik niet denken. Vooral in de donkere maanden zal ik er snel mee klaar zijn. Zal komen omdat ik geen auto wil rijden.

  Net las ik een blogbericht van Emigrant over Amsterdam. Ook niet mijn stad. Hier in Alkmaar is het veel rustiger met mooie parken op kruipafstand. Wel veel winkels en een goed station. Ook een ijsbaan, een paardenracebaan en zelfs een wielerbaan, waar ik allemaal niets mee heb. Wel leuk dat kinderen voor mijn huis op straat spelen en het verkeerslawaai hoofdzakelijk uit de lucht komt.

  Ik zou moeiteloos naar een ander land kunnen verhuizen (heb geen baan en kan me overal snel en goed aanpassen), maar heb daar nog geen behoefte aan.

 2. Gefeliciteerd met jullie jubileum! Schotland klinkt goed, maar zelf zou ik voor Portugal gaan. Ik ben nogal een koukleum. Daar heb je vast veel minder vaak last van keelpijn ;) Beterschap!

 3. Ik heb geen idee….ik denk Frankrijk….maar ik zal wel gewoon in Nederland blijven hoor….hopende hier een huis te vinden …maak mij daar grote zorgen over …als het maar een plekje is voor Leaf en mijzelf….voor de rest zien wij wel…groetjes liefs ❤️🙏💋

 4. Engeland heeft me een tijdje getrokken toen ik jonger was. Maar uiteindelijk is Nederland toch het vertrouwdst. Ik vond als Randstedeling het Oosten wel even wennen.

 5. Ik hoef daar niet lang over na te denken: Zuid-Frankrijk op 1. En als back up heb ik een Grieks eiland of Italië. Beterschap voor jou!

 6. Gewoon lekker Nederland. Frankrijk is mooi. En ik was in Canada, ook mooi. En Nieuw Zeeland :heel mooi. Maar dan zou ik iedereen hier achter moeten laten en dat gaat niet gebeuren.
  Gefeliciteerd met jullie trouwdag en veel sterkte met je keel.

 7. ik denk dat ik in belgie blijf; maar mijn droom is wonen in een klein huisje aan een strand in italie , waar 2 bomen staan met een hangmat, en een bbq om de visjes te vangen die uit zee komen…
  Een @->- voor jou.

 8. Hopelijk voel je je vandaag wat beter!
  En waar ik zou willen wonen? Nederland. Al was het alleen al omdat mijn familie daar woont en ik de taal nu eenmaal het beste spreek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.