Reacties

Week van contrasten + Huisvlijt Linkparty week 9 — 5 reacties

  1. Om hoofd te leeg te maken om tekening maken ziet heel mooi uit. Het is zeker ontspannend om te doen. Mijn hoofd is niet leeg. Ik ga vandaag rustig aan doen. Fijne zondag gewenst.

  2. Allereerst heel veel dank aan hen die mij veel bezocht hadden zodat ik op nummer 1 terecht kwam. Ben er heel fier mee. Wangen kleuren nu ook wat hoor. En ja wat die Poetin doet ben ik helemaal niet mee eens en mijn gedachten zijn bij alle inwoners die nu moesten vluchten en alles achter moest laten. Maar ook bij hen die hun kind of familie verloren door deze oorlog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>