Waxinelichthouder met spiegelglas

IMG 20191123 093532

Ik ging vanochtend met mijn man koffie drinken in de stad, en we zaten aan een tafel met daarop een waxinelichthouder met spiegelglas. Het was eigenlijk een hele simpele, vierkante constructie. Hij bestond uit een plankje met daarop vier wandjes van perspex (?) of zo. Daarin stonden 4 simpele waxinelichtjes te branden.

Maar door het spiegelglas in de waxinelichthouder leken het er oneindig veel!

Wat een grappig, en bijzonder effect. En bovendien heel budgetvriendelijk, want je hebt maar 4 waxinelichtjes nodig, voor eindeloos veel brandende lichtjes met een waxinelichthouder met spiegelglas : )

Waxinelichthouder met spiegelglas

Eenmaal thuis probeerde ik te achterhalen hoe zoiets nou heet. Bij bol.com worden waxinelichthouders met spiegelglas verkocht onder de noemer Waxinelichtjeshouder Infinity Light. Bij Blokker noemen ze het een Never-ending Light Cube. Ze kosten gemiddeld rond de 20,-, maar bij koopjedeal zag ik er eentje voor 12,95.

Bij Xenos, Kwantum, Hema en AliExpress kwam ik ze niet tegen.

Waxinelichthouder Action!

Dus wie schetst mijn vreugde toen ik hem op de website van de Action tegenkwam voor slechts…. 3,79! Die is op mijn verlanglijstje gegaan.

Waxinelichthouder Action

Kende jij deze bijzondere waxinelichthouder met spiegelglas die eindeloos veel vlammetjes laat zien?

Similar Posts

16 Comments

   1. Dat verklaart inderdaad het prijsverschil Hans. Maar wie heeft er nou 9 waxinelichtjes nodig als die spiegelwanden er toch eindeloos veel van maken : ) Doe mij maar die met 3 lichtjes.

 1. Jaaa leuk hè
  Ik heb die van mij ook afgelopen jaar action gekocht
  Ook gezocht waar het goedkoopste te krijgen was
  Dus…….
  vast plezier ermee 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.