Reacties

Nieuwe waterkoker voor thee: Korona?! — 30 reacties

 1. Ik vind deze super mooie waterkoker. Vooral kleur is zeker mooi. Ik heb hele kleine waterkoker voor me zelf. Ferry lust weer niet. Energie zuinig is van onze. 700 wat ... Fijn weekend.

 2. Wat een stijlvolle waterkoker, wat een pech dat hij zo snel de geest gaf. Wij hebben geen waterkoker voor thee maar een Alessi Bird fluitketel, jaren geleden gekocht bij de Dwaze Dagen bij de Bijenkorf en nog steeds heel veel plezier van!

 3. Helaas dat gebeurd vaak dat een apparaat het net na de garantie het begeeft.
  Maar soms kun je dan nog wel aanspraak maken op je garantie.
  Ik heb een Tefal mini, voor 08 liter water te koken.
  Handig als je een mok thee zet. Hans

 4. Jammer dat jouw waterkoker zo snel stuk ging. Ik heb een hele oude plastic water koker, 18 jaar geleden gekregen van mijn zus. Was dus al tweedehands en nog steeds niet stuk. Als deze kapot is, mag ik pas een nieuwe kopen van mijzelf ;-)

 5. Het belangrijkste vind ik eigenlijk een paar dingen: dat hij niet morst bij het uitgieten, en ik vind het fijn als je het deksel automatisch omhoog kunt doen, d.w.z. met een knopje. Dan hoef je niet aan het hete deksel te zitten elke keer. Zulke waterkokers zijn meestal niet zo hip om te zien.....helaas.

 6. Een witte kunstsof van het huismerk van Blokker. Hij kostte indertijd € 10,-, is inmiddels al zo'n 7 jaar oud en doet het nog perfect! Ik moet er wel bij vermelden dat ik hem elke maand ontkalk met azijn.

 7. Wat voor waterkoker wij thuis hebben? Ik moest ervoor naar de keuken lopen van welk merk hij was, dit is 'm: Russell Hobbs, echt een hele fijne waterkoker die ik iedereen kan aanraden.

 8. Wij hebben er zelf 3, allemaal gekocht bij Aldi of Lidl. Die in de keuken is rood, passend bij het koffiezetapparaat en het mokkenrekje

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder