Nieuwe waterkoker voor thee: Korona?!

Korona waterkoker

Mijn Kitchenaid waterkoker die ik ooit kocht met een cadeaukaart van de Bijenkorf gaf de geest. Helaas keurig ná de garantieperiode.

Er zat dus niets anders op dan een nieuwe te kopen, want ik zet dagelijks grote potten thee.

Mintgroene retro waterkoker Korona

Ik viel voor de charmes van een mintgroende retro waterkoker met de onfortuinlijke naam Korona. Het ding kostte 48,99 maar voor een mooi uiterlijk moet je wat over hebben, redeneerde ik.

Helaas bleek de waterkoker haar naam eer aan te doen….

Lees mijn review van deze waterkoker op mijn review blog!

Wat voor waterkoker heb jij?

Similar Posts

30 Comments

 1. Ik vind deze super mooie waterkoker. Vooral kleur is zeker mooi. Ik heb hele kleine waterkoker voor me zelf. Ferry lust weer niet. Energie zuinig is van onze. 700 wat … Fijn weekend.

 2. Wat een stijlvolle waterkoker, wat een pech dat hij zo snel de geest gaf. Wij hebben geen waterkoker voor thee maar een Alessi Bird fluitketel, jaren geleden gekocht bij de Dwaze Dagen bij de Bijenkorf en nog steeds heel veel plezier van!

 3. Helaas dat gebeurd vaak dat een apparaat het net na de garantie het begeeft.
  Maar soms kun je dan nog wel aanspraak maken op je garantie.
  Ik heb een Tefal mini, voor 08 liter water te koken.
  Handig als je een mok thee zet. Hans

 4. Jammer dat jouw waterkoker zo snel stuk ging. Ik heb een hele oude plastic water koker, 18 jaar geleden gekregen van mijn zus. Was dus al tweedehands en nog steeds niet stuk. Als deze kapot is, mag ik pas een nieuwe kopen van mijzelf ;-)

 5. Het belangrijkste vind ik eigenlijk een paar dingen: dat hij niet morst bij het uitgieten, en ik vind het fijn als je het deksel automatisch omhoog kunt doen, d.w.z. met een knopje. Dan hoef je niet aan het hete deksel te zitten elke keer. Zulke waterkokers zijn meestal niet zo hip om te zien…..helaas.

 6. Ik gebruik een Tefal van 1.7 liter met instelbare watertemperaturen en die bevalt me goed. Jammer dat dat die van jouw zo snel kapot was.

 7. Een blauwe (past bij de kleur in de keuken), plastic, merk onbekend. Lampje doet het af en toe niet, dan moet ik water in een pannetje koken.
  Deze Korona ziet er zwaar uit. Is dat zo?

 8. Een witte kunstsof van het huismerk van Blokker. Hij kostte indertijd € 10,-, is inmiddels al zo’n 7 jaar oud en doet het nog perfect! Ik moet er wel bij vermelden dat ik hem elke maand ontkalk met azijn.

 9. Wat voor waterkoker wij thuis hebben? Ik moest ervoor naar de keuken lopen van welk merk hij was, dit is ‘m: Russell Hobbs, echt een hele fijne waterkoker die ik iedereen kan aanraden.

 10. Wij hebben er zelf 3, allemaal gekocht bij Aldi of Lidl. Die in de keuken is rood, passend bij het koffiezetapparaat en het mokkenrekje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.