Wat zijn ze weer lekker!

Chocolade sint van Kruidvat
49 cent per stuk bij Kruidvat

Ze stellen me nooit teleur: de Sinterklazen en Zwarte Pieten van het merk Friedel. Toen we nog in de stad woonden, kocht ik ze altijd bij de Spar. Nu moet ik me behelpen met de kleintjes bij de Kruidvat. Maar eigenlijk is dat ook maar beter.

Elke avond eentje. Bij de thee.

Elke avond neem ik zo'n chocoladefiguur van de Sint of Piet. Dat maakt me eigenlijk niet uit. Eerst drink ik thee, zodat mijn mond lekker warm is. Ondertussen klem ik de chocolade figuur tussen mijn vest en t-shirt zodat hij wat zachter wordt.

En dan: 'Mjam!'

Er is maar één probleem. Als ik er eentje op heb dan smacht ik naar nog eentje. Die chocoladefiguren zijn een ware toets voor mijn wilskracht en zelfbeheersing.

Waarvan snoep jij graag?

Similar Posts

12 Comments

  1. Chocolade, liefst melk maar ik eet meestal puur. Met een reep pure chocolade van Tony C. doe ik 4 dagen maar een melkchocolade reep van hetzelfde merk eet ik binnen een uur op!

  2. Ik kan me heel goed beheersen als het om snoep, koek, chips en chocolade gaat. Al zijn de lekkerste chocoladeletters van Mousset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.