Wat zijn ze weer lekker!

Chocolade sint van Kruidvat

49 cent per stuk bij Kruidvat

Ze stellen me nooit teleur: de Sinterklazen en Zwarte Pieten van het merk Friedel. Toen we nog in de stad woonden, kocht ik ze altijd bij de Spar. Nu moet ik me behelpen met de kleintjes bij de Kruidvat. Maar eigenlijk is dat ook maar beter.

Elke avond eentje. Bij de thee.

Elke avond neem ik zo’n chocoladefiguur van de Sint of Piet. Dat maakt me eigenlijk niet uit. Eerst drink ik thee, zodat mijn mond lekker warm is. Ondertussen klem ik de chocolade figuur tussen mijn vest en t-shirt zodat hij wat zachter wordt.

En dan: ‘Mjam!’

Er is maar één probleem. Als ik er eentje op heb dan smacht ik naar nog eentje. Die chocoladefiguren zijn een ware toets voor mijn wilskracht en zelfbeheersing.

Waarvan snoep jij graag?

12 Comments

  1. liesbet
  2. Thea
  3. Jouvence

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh