Wat zijn de lekkerste koffiepads?

koffiepad
Bron: Wikipedia

Senseo schijnt een imago probleem te hebben.

Ik merkte het, toen een mevrouw waar ik op bezoek was me enigszins verontschuldigend vroeg of ik het wel goed vond dat ze me Senseo koffie serveerde.

Maar niettemin heeft anno 2016 4 op de 10 huishoudens een Senseo apparaat.

Iedereen mag koffiepads maken en verkopen sinds 2006

En sinds in 2006 Douwe Egberts niet langer het patent had op koffiepads, ging Jan en alleman ze aanbieden. Zie ook Douwe Egberts punten!

In de Consumentengids van september 2016 staat een test welk merk de lekkerste koffiepads heeft. Ik vond de uitkomst verrassend moet ik zeggen!

Lees het op mijn blog over koffie!

Hoor jij bij de 4 op de 10 huishoudens met een Senseo? En wat is jouw favoriete koffiepad?

Similar Posts

24 Comments

  1. Net als jij ben ik ook een voormalig fan van de Senseo. Toen het apparaat net kwam vond ik het geweldig, omdat ik destijds helemaal geen goede koffie kon zetten. En met de Senseo kon ik niets fout doen, en lukte het beter.

   Maar inmiddels maak ik weer gewone filterkoffie.

 1. Wij hebben eigenlijk altijd de dark roast van AH Basic. De regular vind ik wat slap. Mocht die er niet zijn dan haal ik perla regular. Die is hetzelfde als de AH basic (vorig jaar zelfs perla pads in verpakkling van Basic gehad)

 2. We hebben een Senseo apparaat gehad maar op een gegeven moment kwam het mijn neus uit! Lekker weer overgestapt op filterkoffie met zelf te malen bonen????

 3. Wij drinken nog altijd filterkoffie. Schijnt inmiddels weer trendy te zijn ;-) Als je maar lang genoeg iets blijft doen, wordt het vanzelf weer hip, haha! Op mijn werk hebben wij alleen bonenkoffie, het meedt luxe apparaat van DE. Is in lekker :-)

 4. Op zich best laat om te realiseren dat Senseo op zn retour is :)

  DE is een tijd van een andere eigenaar geweest. Zij hebben de inhoud van de pads teruggeschroefd waardoor de smaak slecht werd. Inmiddels is het hersteld, maar de imago-schade is gebleven.

 5. Ik heb nooit een senseo gehad. Vroeger weleens senseo gedronken bij een vriendin. Ik vond het wel lekker maar na twee van die koppen ging ik stuiteren van de caffeine. Echt niet normaal.
  Soms zet ik een pot koffie, maar veel vaker doe ik supermakkelijk met oploskoffie, oerzoet, water en sojamelk :-)

 6. Nooit een Senseo gehad, altijd gewone filterkoffie, heerlijk!
  Nooit gekocht vanwege smaak, kwaliteit en doen voorkomen van gemak van een kopje senseokoffie en ik geloof dat zelfs koffiepads ook duur zijn!

 7. Wij hebben geen Senseo. Wel gehad maar beviel niet en die is naar mijn schoonmoeder gegaan. We hebben wel een dolce gusto en een Magimix voor nespresso met melk opschuimer. Die laatste hebben we gewonnen bij de pcl.
  We beginnen de dag met een kopje nescafe met warme melk (en koffiesiroop hazelnoot voor de mannen). Voor bezoek en in de avond maak ik regelmatig een latte caramel of chai latte met de dolce. Lekker vind ik ook de voluto van nespresso. Die ruikt zo lekker en smaakt ook goed.

 8. Ik heb er een, maar lust geen koffie :-) Daar ben ik eerlijk over dus als mensen koffie willen weten ze ook dat ik er geen verstand van heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.