Reacties

Wat zijn de lekkerste koffiepads? — 24 reacties

  • Net als jij ben ik ook een voormalig fan van de Senseo. Toen het apparaat net kwam vond ik het geweldig, omdat ik destijds helemaal geen goede koffie kon zetten. En met de Senseo kon ik niets fout doen, en lukte het beter.

   Maar inmiddels maak ik weer gewone filterkoffie.

 1. Wij hebben eigenlijk altijd de dark roast van AH Basic. De regular vind ik wat slap. Mocht die er niet zijn dan haal ik perla regular. Die is hetzelfde als de AH basic (vorig jaar zelfs perla pads in verpakkling van Basic gehad)

 2. We hebben een Senseo apparaat gehad maar op een gegeven moment kwam het mijn neus uit! Lekker weer overgestapt op filterkoffie met zelf te malen bonen????

 3. Wij drinken nog altijd filterkoffie. Schijnt inmiddels weer trendy te zijn ;-) Als je maar lang genoeg iets blijft doen, wordt het vanzelf weer hip, haha! Op mijn werk hebben wij alleen bonenkoffie, het meedt luxe apparaat van DE. Is in lekker :-)

 4. Op zich best laat om te realiseren dat Senseo op zn retour is :)

  DE is een tijd van een andere eigenaar geweest. Zij hebben de inhoud van de pads teruggeschroefd waardoor de smaak slecht werd. Inmiddels is het hersteld, maar de imago-schade is gebleven.

 5. Ik heb nooit een senseo gehad. Vroeger weleens senseo gedronken bij een vriendin. Ik vond het wel lekker maar na twee van die koppen ging ik stuiteren van de caffeine. Echt niet normaal.
  Soms zet ik een pot koffie, maar veel vaker doe ik supermakkelijk met oploskoffie, oerzoet, water en sojamelk :-)

 6. Nooit een Senseo gehad, altijd gewone filterkoffie, heerlijk!
  Nooit gekocht vanwege smaak, kwaliteit en doen voorkomen van gemak van een kopje senseokoffie en ik geloof dat zelfs koffiepads ook duur zijn!

 7. Wij hebben geen Senseo. Wel gehad maar beviel niet en die is naar mijn schoonmoeder gegaan. We hebben wel een dolce gusto en een Magimix voor nespresso met melk opschuimer. Die laatste hebben we gewonnen bij de pcl.
  We beginnen de dag met een kopje nescafe met warme melk (en koffiesiroop hazelnoot voor de mannen). Voor bezoek en in de avond maak ik regelmatig een latte caramel of chai latte met de dolce. Lekker vind ik ook de voluto van nespresso. Die ruikt zo lekker en smaakt ook goed.

  • Wat een leuke prijs om te winnen Nic. En wat heeft dat apparaat veel mogelijkheden. Leuk dat je met 1 apparaat zoveel verschillende drankjes kunt maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder