Reacties

Wat zie jij? — 12 reacties

  • Ja absoluut. Mijn man vergeet ook rustig dat hij naar de tandarts moet, terwijl ik dat helaas echt niet kan vergeten. Het hangt als een donkere wolk boven mijn hoofd.

 1. Ik zie een aanvallende zwaan.
  Geen mooi schilderij voor in een tandartspraktijk. Een abstract kleurrijk schilderij zou daar beter op z´n plaats zijn.

 2. Ik zie een zwaan die z'n liefje vreemd ziet gaan. Hij valt niet aan, hij verdedigt zich niet, maar hij laat luidkeels z'n ongenoegen blijken ;-) Altijd leuk om het praatje bij het plaatje te bedenken!

 3. Ik zie een aanvallende zwaan en ja ik snap je wel wat de tandarts betreft ik moet volgende maand een,
  wortelkanaal behandeling hebben en zie er echt tegen op ben bang voor de tandarts.
  Normaal gesproken ben ik niet z'n helt op sokken maar als het om de tandarts gaat helaas wel.

 4. Ik vind het meer een aanvallende houding, haha. Maar verdedigen kan ook. Als ik eerlijk ben, heb ik het trouwens ook niet zo met de tandarts. Ik ben blij dat ik van een half jaarlijkse naar een jaarlijkse controle mocht gaan.

 5. Oei, ik denk dat het een beetje afhangt van je gemoed hoe je deze zwaan ziet. Als je zelf angstig bent, zie je jezelf er misschien in, en heb je wellicht de indruk dat 'ie zelf angstig is. Wel niet bepaald een vrolijk tafereel om bij de tandarts te zien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>