Wat lees je het liefst op Huisvlijt?

Schermafbeelding 2014-01-11 om 09.18.07Op Huisvlijt schrijf ik over alles wat ik tegen kom in mijn dagelijks leven. Dat betekent veel verschillende onderwerpen. Ze variëren van boeken, uggs, schoonmaken, product reviews en opruimen tot bijvoorbeeld schoolgeld!

Om te zorgen dat Huisvlijt interessant voor jullie blijft, zou ik graag weten welke onderwerpen je het liefst leest. En of er ook onderwerpen zijn die je mist.

Vertel waarvoor jij naar Huisvlijt komt!

Daarom heb ik een poll gemaakt. Daarin kun je stemmen op de onderwerpen die je aanspreken. Als er nou onderwerpen zijn, die niet in de poll staan, laat het me dan vooral weten via de comments! Alle feedback is welkom!

 

Similar Posts

17 Comments

 1. Er zijn verschillende onderwerpen die mijn interesse hebben dus zou ik meerdere keren moeten stemmen, alleen de cartoons wn de boek revieuws hebben mij interesse niet.

  1. Op zich schrijf ik daar ook over, maar ik zie huishouding vrij breed: alles waarmee ik te maken krijg in het runnen van mijn huishouden en gezin.

   Begrijp ik goed dat jij er meer opruimen, schoonmaken e.d. onder verstaat?

 2. Ik had er graag 3 willen invullen, nu was het kiezen en heb ik voor product review gekozen omdat niet veel blogs dat doen en dat vind ik nu juist erg leuk.

 3. Wat jammer dat je maar 1 ding kon aanklikken, terwijl er toch veel meer zaken zijn waarover ik graag bij je lees… Misschien kan ik nog een keer stemmen als ik opnieuw je blog open?
  In ieder geval wens ik je een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  1. Als ik nu een tweede ding wil aanklikken verdwijnt het stipje van het eerste ding weer. Jammer maar nog steeds hetzelfde dus…
   Ik wens je een heel fijne zondag,
   Lieve groet,
   Mirjam

 4. Niet te veel geitenwollensokken dingen. En niet zo van die zure stukken die je steeds meer op andere blogs leest.

 5. Ik heb net dat ‘glas-in-lood’ bovenraam bekeken en ik vond het juist prachtig…Je weet en ziet wel meteen dat het een namaak patroon is want er gaat niets boven een echt origineel glas-in-lood raam waarin je vele motieven hebt. Vooral Nouveau Riche en Art Deco patronen spreekt mij erg aan.
  Echter het voorbeeld wat je liet zien van 1 euro de rol vind ik een vondst en heel mooi en het valt niet uit de toon. Het is wat moderner qua stijlpatroon maar oud en nieuw vloeit hier wel in elkaar over en dat maakt dit heel apart en interessant. Je zou ter decoratie een art- deco stijl hanglampje aan een kettinkje aan het plafond kunnen hangen bij dat raam, vooral als het dan donker wordt geeft zoiets veel sfeer. Dit wilde ik nog even kwijt aan jou want de datum waarop je de vraag stelde wat men vond van dit rolletje folie is gedateerd en wordt waarschijnlijk niet meer gelezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.