Reacties

Wat lees je het liefst op Huisvlijt? — 17 reacties

 1. Er zijn verschillende onderwerpen die mijn interesse hebben dus zou ik meerdere keren moeten stemmen, alleen de cartoons wn de boek revieuws hebben mij interesse niet.

 2. Ik had er graag 3 willen invullen, nu was het kiezen en heb ik voor product review gekozen omdat niet veel blogs dat doen en dat vind ik nu juist erg leuk.

 3. Wat jammer dat je maar 1 ding kon aanklikken, terwijl er toch veel meer zaken zijn waarover ik graag bij je lees... Misschien kan ik nog een keer stemmen als ik opnieuw je blog open?
  In ieder geval wens ik je een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

 4. Ik heb net dat 'glas-in-lood' bovenraam bekeken en ik vond het juist prachtig...Je weet en ziet wel meteen dat het een namaak patroon is want er gaat niets boven een echt origineel glas-in-lood raam waarin je vele motieven hebt. Vooral Nouveau Riche en Art Deco patronen spreekt mij erg aan.
  Echter het voorbeeld wat je liet zien van 1 euro de rol vind ik een vondst en heel mooi en het valt niet uit de toon. Het is wat moderner qua stijlpatroon maar oud en nieuw vloeit hier wel in elkaar over en dat maakt dit heel apart en interessant. Je zou ter decoratie een art- deco stijl hanglampje aan een kettinkje aan het plafond kunnen hangen bij dat raam, vooral als het dan donker wordt geeft zoiets veel sfeer. Dit wilde ik nog even kwijt aan jou want de datum waarop je de vraag stelde wat men vond van dit rolletje folie is gedateerd en wordt waarschijnlijk niet meer gelezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder