Reacties

Deursticker ervaring: pimp je deur! — 33 reacties

 1. Wat een grappig idee. Het zou hier ook niet mis staan omdat Joh de thinnerfles liet vallen en er allemaal thinner op een deur kwam wat hele rare vlekken geeft. Alleen ik vind ze allemaal zo schreeuwerig, hou meer van wat rust. wij hebben witte opdek deuren, niks bijzonders.

  • Je zou ook een foto van een bos kunnen uploaden, zo je eigen rustige deurposten kunnen maken? Balen dat hij de thinnerfles liet vallen. Dat zijn zo van die huishoudelijke ongelukjes die sporen nalaten!

 2. Ik heb mooie paneeldeuren. Op sommige plekken nog de originele, op andere plekken niet, maar ik ben er even goed blij mee. Schilderen vind ik sowieso een behoorlijke upgrade. Ik had qua kleur net zulke deuren als jij, maar nu zijn ze prachtig 9010 (net iets van het witte af) en oogt het allemaal een stuk lichter en ruimer. Ik zou eerder deuren vervangen of schilderen, dan er een sticker overheen plakken, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

  • Bijzonder dat je nog een aantal originele deuren hebt! Hartstikke mooi. Een deur vervangen is een stuk duurder dan een mooie deursticker, dus voor mij is dit een prachtige oplossing.

 3. Wij hebben van die neutrale jaren '80 deuren. We gaan hier ook niets aan doen want het is toch de bedoeling dat het huis tzt in de verkoop gaat.

  Ik vind de posters uit de bloemen en tuinenserie mooi!
  Ik vind die jaren '70 deuren niet eens zo gek. Manlief en ik zijn allebei geboren in de jaren '60 en dus opgegroeid in de jaren '70 en dan heet een jaren '70 interieur wel iets kneuterigs. Echt mooi vind ik het niet, maar het gevoel erbij vinden we allebei dus leuk.
  We noemen de huizen met allemaal hout vaak hobbithuisjes. En dat zie je nog best veel in vrijstaande woningen uit die tijd.

  • Als een huis in de verkoop gaat is de neutrale look perfect, heb ik altijd begrepen. In woon programma's moeten mensen ook altijd persoonlijke dingen weghalen als ze het willen verkopen. Dus jullie deuren zijn wat dat betreft al ideaal.

 4. Deze 'boekenkast' hoef je in ieder geval niet af te stoffen!! Ik zou mij meer storen aan het mint groene kleurtje op de wanden en van die andere deur. Ik ben niet zo van dat plakwerk, zou de deur dan liever, eventueel wat beschadigd, origineel houden. Maar ja, dat is mijn mening.
  Wij hebben de 'gewone' opdekdeuren.

 5. niet echt mijn ding ,maar wel een oplossing voor beschadigde deuren als je in een huurhuis woont en geen zin hebt om veel geld uit te geven aan nieuwe deuren en afhankelijk van de afbeelding ook leuk in een kinder of tiener kamer

 6. Ik vind dit leuk voor even, of voor op een slaapkamer. Ik denk dat ik het heel gauw zat zou zijn. Persoonlijk zou ik zulke deuren mooi schilderen, dan wordt het ook een stuk lichter ( als je een lichte kleur schildert natuurlijk haha). Ben hier in huis juist bezig alle deuren van de bovenverdieping opnieuw te schilderen...
  Ik wens je een heerlijke zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

 7. Wat ontzettend leuk, zeg. Die van de boekenkast past erg goed in jullie huis. En dat skelet, haha. Die is best eng...ik moet al lachen bij het idee dat ik die op m'n toiletdeur plak aan de binnenkant. En dan de reacties van mensen die bij mij naar het toilet gaan, haha!
  Erg leuke site, dank voor het delen.

  • Ja leuk hè? Ik vond het skelet ook erg grappig, en heb echt getwijfeld tussen de boekenkast en het skelet. Maar de boekenkast past inderdaad beter bij ons huis.

 8. Wel een ludiek idee, maar ik vind de stijl eigenlijk gelijk gebleven.
  In mijn woning zitten voor het grootste gedeelte degelijke jaren '20 paneeldeuren, maar in de seventies totaal verpest door opgetimmerde platen over de panelen heen. Het resultaat ziet eruit zoals bij jou deuren. Het jammere is dat de panelen er niet af kunnen, want alle deuren zijn onder de platen aan de bovenkant ingekort. Er is nog één deur in de oorspronkelijke staat, zo jammer dat men dat ooit helemaal zat was...

  • De stijl is inderdaad wel hetzelfde gebleven, maar daardoor staat de 'boekenkast' juist heel natuurlijk. En ik vind het echt een prachtige boekenkast.

 9. ik vind het wel heel leuk.
  In mijn huurhuis mag ik de deuren niet schilderen en dan kan het een uitkomst zijn.
  Maar dan zou ik wel kiezen voor een enkele bloem of een rustig grasje met wolken erboven.
  Die liftdeuren vind ik wel comisch, maar daar ben je vast gauw op uitgekeken

 10. Grappig, maar niks voor mij.
  Ik vind het meer iets voor een kinderkamer, ik zou er ook snel op uitgekeken zijn.
  Wij hebben overal houten deuren, ik stoor mij er niet aan :)

 11. Wat een idee, maar ik moet er even over nadenken. Ik vind het ook best veel geld, als je er maar kort van geniet...
  Ik heb in de huiskamer een bruine houten deur (vind ik niet heel lelijk), maar met vreselijke "koperen" krullendeurkrukken, en een glaspaneel met gezandstraalde bloemen... Dáár zoek ik dus iets voor.....

  • Ik weet niet of deurkrukken duur zijn? Anders kun je die misschien vrij gemakkelijk vervangen!

   En over dat glaspaneel zou je waarschijnlijk een deurposter kunnen doen.

   N.B. Ik ga voor de rest van mijn leven van deze deursticker genieten!

  • Voor een set deurkrukken betaal je zo minimaal € 10,-- en dat heb ik er niet voor over... Voor het toilet "vond" ik er al 1 op straat - nu nog twee deuren te gaan!

 12. Sommige stickers op de site lijken me heel grappig voor in de hal of voor op de toiletdeur in de hal. Wel een geinig grapje. Weet alleen inderdaad niet of ik het heel lang leuk zou vinden.
  Ga het idee in m'n achterhoofd houden. Misschien wel leuk voor de binnenkant van de wc-deur. Die ziet er niet uit en krijgen we denk ik niet meer helemaal opgeknapt met verven.

  • Een sticker of deurposter als de deur niet glad is verdoezelt inderdaad een boel ongerechtigheden.

   Ik betrapte mezelf er gisteren op dat ik onbewust iets in de 'boekenkast' wilde zetten. Tussen een paar boeken is namelijk nog plek!

 13. Nee hoor, niets voor mij. Zijn de titels van de boeken te lezen?! In ons huis zitten nog alle originele paneel deuren van 1901, ook de voordeur, hoewel sommige enigszins krom getrokken zijn. Allemaal helder wit geschilderd en met koperen draaiknoppen voorzien. De vorige eigenaars hebben er echter toch behoorlijk wat schade aangericht, want we hebben aluminium ramen die weliswaar niet tochten, maar het aanzien en waarde van het huis behoorlijk doen verminderen. De houten schuiframen terugbrengen zou helaas heel wat kosten, In jouw plaats zou ik rond blijven snuffelen naar oude deuren, een schouw, trapstijlen en ander materiaal dat in een huis van 1935 aanwezig zou zijn geweest. Maar bij de keuken, de badkamer en de verwarming houdt het bij mij toch op.

 14. Heel mooi geworden zeg! Wij hebben deuren met die vakken zeg maar, dus dat gaat niet.
  Wist je trouwens dat je ook "pimpmykitchen" hebt? Ook errug leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder