Wat klopt er niet in dit plaatje?

Soms verschijnen er zaken in de boekenkast die er niet horen!

wat klopt hier niet?

Wat staat er allemaal in jouw boekenkast?

Similar Posts

28 Comments

 1. Ik zie boeken in de schoenenkast, volgens mij klopt dát niet.
  Wat kunnen we winnen? Ik hoop niet die sandalen:)

 2. wat er niet klopt weet ik niet ( te schoon misschien, geen stof dus) Wel zie ik verschillende staan die wij ook hebben staan, oa een rijtje van die dikke engelse omnibussen.
  Henriette

 3. in een kast (ongeacht welke) moet je vooral lekker opbergen wat jij er wilt opbergen. Zo gebruik ik mijn klerenkast als computer- en spelletjes kast… Het hoeft maar een doel te hebben… Toch?

 4. Boeken, vazen, edelstenen, een mand met meuk, nog een schaal met post, een mand met oud papier en een plastic tas. Ik heb geen idee wat er in die plastic tas zit…. Geen laarzen of schoenen in ieder geval :-D

 5. haha troost je deze boekenkast is niet de enige.
  Hier beland er ook van alles in de boekenkast. Altijd onder het mom voor ‘even’ Laats toch maar eens alles eruit gehaald wat er niet in hoorde . En dat waren niet alleen maar schoenen;)

 6. Hier staan er veel boeken in cd’s en wat (kunstwerken)die ik gemaakt heb
  onze tv heeft er ook een plaats de kast heeft mijn schoonvader nog gemaakt toen mijn dochter geboren was in 1977 dat is een mooie herinnering aan hem.

  1. Dat vind ik slim om een plek voor de tv te maken in een boekenkast! Dat ding is toch vaak wel lastig om een goede plaats te geven. Hoewel dat sinds de schermen plat zijn natuurlijk wel veel makkelijker is geworden.

 7. Ik heb ergens nog een foto van mijn kat Pippi in de boekenkast. Net een klein stukje vrij en dan kon ze daar precies liggen. Ze leeft niet meer helaas maar het was altijd een lief gezicht dat kleine persje op de onderste plank. :)

 8. Wat hoort er niet dan? (Papieren woordenboeken?)

  Bij ons beland er altijd wel een piefje of een paffeltje dat ergens afgevallen is en niet kwijt mag raken. Of een zelfgeknutseld ding van een van de kinderen. Dat soort dingen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.