Reacties

Waarom er een boterhamkorst bij mijn pepernoten zit — 14 reacties

  1. Ik hoop dat het gaat werken want ik doe juist een broodkorst bij de bitterkoekjes om ze taai te houden. Het feit dat de broodkorst hard geworden is zou vlgs mij betekenen dat hij zijn vocht afgestaan heeft aan de kruidnoten en niet andersom. Dit is ook de reden dat mijn bitterkoekjes taai blijven.

  2. Daar had ik ook wel eens eerder over gehoord en gelezen in het oude boekje van vraag het aan oma. Staan ook altijd leuke tips in. Vind wel dat ze weer steeds vroeger in de winkels liggen. Alles van het kinderfeest trouwens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder