Waarmee doet jouw partner jou een plezier?

wc bril

Toen ik vanochtend naar huis fietste vanuit de stad kwam er een liedje van Brad Paisley voorbij op mijn iPod. Daarin zingt hij dat als hij zijn vrouw wil laten zien hoeveel hij van haar houdt, hij de toiletbril omlaag moet doen.

'She says not to buy her flowers
Or big expensive gifts
She says she don't want jewelry
And she doesn't need another dress
If I want to show her how much I adore her
The best way that I've found
Is to make sure when I'm finished
I put that toilet seat down.'

Afgezien van het feit dat het een grappig liedje is, vind ik er ook een wijze les in zitten: het zit 'm vaak in de kleine dingen.

Luister maar:

Hieronder 3 dingen waarmee mijn man mij een plezier kan doen!

 1. Het gras helemáál maaien, en niet telkens een stukje en dan eerst wat anders gaan doen, waardoor we nooit een net gazon hebben.
 2. Geen melding maken van plannen om het toilet te bezoeken. Ik hoef niet alles te weten. Sterker nog: sommige dingen weet ik liever niet.
 3. De jas aan de kapstok hangen, in plaats van over de keukenstoel gooien.

Waarmee kan jouw partner jou een plezier doen?

Vergelijkbare berichten

20 reacties

 1. Koken als ik heel moe thuiskom van het werk. Een lief berichtje sturen. Mij mee uit lunchen nemen. Onverwacht het huis opruimen.

 2. Opruimen en dan ook spullen wegdoen, niet alleen verplaatsen ! Dat maakt me blij. Man is erg van alles bewaren voor je weet maar nooit, dit loopt de spuigaten uit !Maar nu is hij toch echt begonnen en er is al heel wat ruimte ontstaan hierdoor. Vind dit heel goed van hem !

 3. Jas aan de kapstok ipv aan stoel in living.
  Schoenen op hun plaats ipv enen hier en enen daar.
  Kasten en schuiven toedoen als hij er iets uit gehaald heeft.
  Gebruiksvoorwerpen na gebruik direct terug op hun plaats leggen.
  Iets meer tegen mij praten ivp altijd in de zetel geplakt te zitten en verdiept te zijn in kranten, tijdschriften, kruiswoordraadsels zodat hij niet hoort wat ik zeg en er bijgevolg niet op reageert.

 4. Ik heb een hele lieve man die me waardeert zoals ik ben en me steunt en daar ben ik heel blij mee.

  Er is echter wel 1 grote ergernis: hij ligt altijd heel erg laat in zijn bed en 's morgens (nadat hij maar een uurtje of 4 geslapen heeft) heb ik de groots mogelijke moeite om hem wakker te krijgen. Ik roep en roep en roep en het duurt soms wel 10 minuten voor hij uit zijn bed is. Waar hij me een plezier mee zou doen is dus dat hij op tijd naar zijn bed zou gaan. Maar ik verwacht niet dat dat ooit gaat gebeuren.

 5. Jeetje lastig eigenlijk, ik zou het eigenlijk zo niet weten, we accepteren zoals we zijn, ik ben namelijk ook niet perfect ( nee echt niet :)). Hij kookt in het weekend dat vind ik heerlijk en 's avonds zet hij een kopje thee voor me, dat vind ik heel lief.

 6. Er echt zijn, ook mentaal. Dus niet in zijn telefoon(s) verdiept zitten. Echt zo irritant. En niet net een half uur naar het toilet gaan op spitsuur :))

 7. Hahaha dat liedje! :) Ik wordt altijd blij gemaakt omdat mijn vriend best veel in het huishouden doet! Hij ruimt de keuken op, maakt het sanitair schoon en doet ook vaak de vaat. Ik bof maar :) Want zelf ben ik er stiekem een beetje laks in.

 8. Hahaha, jouw nummer 2 vind ik zó herkenbaar. Dat wil ik ook niet weten! Waar mijn kerel mij een plezier mee doet? Mij lekker mijn gang laten gaan in alles wat ik leuk vind, en dat doet hij gelukkig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.