Waar zou je het liefst 10 gratis minuten winkelen? + Linkparty reminder

tea topic

De Tea Topic van deze week is:

‘Waar zou je het liefst 10 gratis minuten winkelen?’

Nou, dat is niet moeilijk!

Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelen?

In een boekwinkel natuurlijk! Mijn gedachten beginnen nu al te rennen bij de gedachte aan welke boeken ik allemaal zou kiezen!

Huisvlijt Linkparty reminder

Heb je al meegedaan aan de Huisvlijt linkparty van week 20? Je kunt nog meedoen tot en met aanstaande zaterdag.

Op zondag begint dan weer een nieuwe.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Waar zou jij het liefst 10 minuten gratis winkelen?

Similar Posts

12 Comments

 1. De boekwinkel komt niet als eerste bij me op, ik heb een abonnement op storytel dus kan alle boeken daar lezen. Misschien in een warenhuis, of een woonwinkel. Of een juwelier, lijkt me ook wel wat maar dat loopt weer zo op qua bedrag :).
  Maar we kunnen altijd dromen, niet waar?

 2. Ik las al juwelier, dat is een goede optie, en meteen komt bij mij dan autodealer en makelaar in mijn hoofd. Maar wanneer het om ‘normale’ winkels gaat vind ik het lastig. Ik denk dat ik het liever niet doe, krijg dan stress of ik wel het goede kies en wat moet je dan kiezen?? Hema: servies, handdoeken, kleding. Supermarkt: waspoeder. Slijterij: wijn, port, sterke drank. Nee, niets voor mij.

 3. Oeh, ik twijfel tussen de boekwinkel en een hobbywinkel. Ik ga voor de hobbywinkel, want boeken kan ik ook wel bij de bieb lenen en hobbyspullen zijn daar niet te krijgen;).

 4. Lastig!!
  Alles wordt zoveel duurder allemaal.
  Overal wel.
  Autodealer
  Ici Paris
  Bijenkorf :
  Maar ook wel 10 minuten in de supermarkt.
  Hobbywinkel ook superleuk.
  Dus ja….. :)
  Het is wel goed.
  Ik ben tevree.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.