Reacties

Waar zou je het liefst 10 gratis minuten winkelen? + Linkparty reminder — 12 reacties

 1. De boekwinkel komt niet als eerste bij me op, ik heb een abonnement op storytel dus kan alle boeken daar lezen. Misschien in een warenhuis, of een woonwinkel. Of een juwelier, lijkt me ook wel wat maar dat loopt weer zo op qua bedrag :).
  Maar we kunnen altijd dromen, niet waar?

 2. Ik las al juwelier, dat is een goede optie, en meteen komt bij mij dan autodealer en makelaar in mijn hoofd. Maar wanneer het om 'normale' winkels gaat vind ik het lastig. Ik denk dat ik het liever niet doe, krijg dan stress of ik wel het goede kies en wat moet je dan kiezen?? Hema: servies, handdoeken, kleding. Supermarkt: waspoeder. Slijterij: wijn, port, sterke drank. Nee, niets voor mij.

 3. Oeh, ik twijfel tussen de boekwinkel en een hobbywinkel. Ik ga voor de hobbywinkel, want boeken kan ik ook wel bij de bieb lenen en hobbyspullen zijn daar niet te krijgen;).

 4. Lastig!!
  Alles wordt zoveel duurder allemaal.
  Overal wel.
  Autodealer
  Ici Paris
  Bijenkorf :
  Maar ook wel 10 minuten in de supermarkt.
  Hobbywinkel ook superleuk.
  Dus ja..... :)
  Het is wel goed.
  Ik ben tevree.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder