Reacties

Vriendinnen — 19 reacties

 1. Ik zie jou wel als degene met de bloemetjes op haar hoed :-) Omdat jij zo van bloemetjesdecoraties houdt.
  Wat leuk dat jullie nog elk jaar bij elkaar komen. Ik heb nog 1 vriendin van de middelbare school. Dat is nog een hele kunst want ik heb tussen mijn twaalfde en zeventiende op vijf scholen gezeten. Nee, nergens vanaf gestuurd ;-)

  • Wauw, dat zijn een heleboel middelbare scholen zeg. Dat lijkt me niet makkelijk voor je destijds. Als tiener steeds in een nieuwe groep moeten beginnen.

  • Leuk hè? Ik merk dat ik er ook nog echt naar kan zitten kijken als ik mijn koffie drink 's ochtends. En dan nadenk over de vraag of mijn drie vriendinnen en ik er ooit ook zo bij zullen zitten.

   En welke ik dan zou zijn.

   Die met de mooiste hoed wil ik dan best zijn : )

  • Het is inderdaad heel kostbaar. En je deelt natuurlijk ook een stuk geschiedenis. Alleen dat al, maakt zo'n contact waardevol.

   Leuk dat jij ook voor de bloemetjeshoed dame gaat : )

 2. Ook ik zeg de dame met de bloemen op haar hoed ! Het is fijn om zo lang met iemand bevriend te zijn, mijn 'oudste' vriendin ken ik al vanaf de lagere school. Dat voelt als familie, ik ken haar familie ook goed.

 3. Wat mooi dat jullie al zolang bevriend zijn. Hier nog 1 vriendin van de basisschool maar die is net geëmigreerd. Gelukkig ook wat recentere vriendschappen die me veel waard zijn. Maar één van mijn beste vriendinnen is toch wel mijn zus.

  • Dat is ook mooi Mama Tinus, dat je zus één van je beste vriendinnen is! Mijn twee zussen zijn me ook dierbaar.

   Wat jammer dat je vriendin van de basisschool is geëmigreerd. Hoewel het natuurlijk wel een bijzondere reis kan opleveren als je haar opzoekt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder