Reacties

Vision board maken in 9 stappen + mijn vision board voor 2024 — 27 reacties

 1. Ik vind het net als jij niks aan om een collage te maken. Toen ik in Dekkers wake zat hadden we creatieve therapie.....Vreselijk! Een lijntje tekenen en dan word er besproken wat het met je doet enzo, nee niks voor mij.

 2. Lieveheersbeestjes worden toch gebruikt in de tuinbouw om luizen te bestrijden? Ik denk dat er handel in zit. Misschien zijn er ook wel lieveheersbeestjesfokkers?
  Fijne dag, Merel

 3. Ik hou niet van collages maken, maar ik hou wel van knippen en plakken !
  Ik zie in jouw collage :
  meer rust voor jezelf
  eenvoudiger leven
  je houdt van kleurrijke bloemen
  je wilt wat meer van je afbijten,meer je mening zeggen, ook buiten je blog.

 4. Ik gruwel ook van cretaetief vanuit het niets, hoewel ik heel graag handwerk. Ik heb prachtige dingen gemaakt maar..... met patroon.
  Dat zegt dat ik hou van structuur. En ik wil orde en netheid haha dus al mijn kleurtjes wol liggen op kleur.
  Ik vind het dapper van je, om als "binnenmens" ( dat boek dat je ooit noemde over intrinsiek karakter heb ik nog 2 mensen als tip meegegeven).... zomaar te gaan scheuren brrrrr. ......
  Je hebt wel misschien meer van jezelf laten zien. Ik dacht bij die leeuw gelijk: mmmm...... is dat de wilde kant ergens van Nicole, en kreeg allerlei associaties :)))))
  Ik ga ook voor ruimte, rust, stabiliteit en regelmaat.
  Vorig jaar was een megahectisch jaar door overlijden v mijn vader aan de andere kant v h land. Maandenlang heen en weer rijden met eten en zorg, daarna zhs en toen begrafenis en huis loshalen. Ik wens het niemand toe.
  Vandaar dat mijn zus en ik elkaar dit jaar veel "saaiheid en verveling" wensten.

  De monnik vind ik ook mooi als weergave van de leidraad in je leven ook al heb je het daar nooit over.

  Ik mis wat kantoorspullen..... grapje. Ik speelde vroeger altijd kantoortje ipv winkeltje en ben net zo gek als jij op al die kantoorspulletjes. Gelukkig heb ik kantoor aan huis haha.

  Ik wens jou en de jouwen voor 2017 veel geluk, rust en voorspoed!

  • Gecondoleerd met het verlies van je vader Pakketje. Dat moet zwaar geweest zijn, al die praktische zaken regelen en dan natuurlijk ook de emoties om het verlies.

   Ik kan me de wensen van jou en je zus helemaal voorstellen!

 5. Ik vind collagesmaken wel leuk,..maar waar ik dan weer stekelig op reageer is dat er conclusies aan moeten hangen. Waarom? Het is maar een momentopname. Wat je vandaag bij elkaar plakt, kan heel anders zijn dan wat je morgen bij elkaar plakt. En waarom moeten beoordelen of karaktereigenschappen er aan koppelen. Kom op zeg.

  Dus ik beoordeel je collage niet :) Wel vind ik het fijn dat je met je groepje samen een collage maakt, ook al had je er geen zin in (maar goed, zoiets had ik ook gezegd als je een taart met vriendinnen ging bakken ook al lust je die zelf niet) Weet je, soms doe je gewoon iets voor of met anderen zonder protest, voor de lieve vrede, omdat het best meevalt, of om de boel niet te verstoren. Je had immers ook op kunnen springen en verontwaardigd kunnen schreeuwen dat je dat niet doet en naar huis gaat. Haha, ja dat soort mensen zijn er ook. ;)

  • Ja, dat komt dan niet bij mij op Greet ; )

   Dan moet ik toch die innerlijke leeuw eerst ontwikkelen denk ik. En dan vind ik het nog niet netjes. Dus ik doe gewoon netjes mee!

 6. Alhoewel ik graag creatief bezig ben, hou ik niet van collages maken en moodboards. Ik vind dat inderdaad ook niks. Geef mij maar liever een potlood, papier of breinaalden!

 7. Nee, collages zijn ook niet aan mij besteed. Ik heb er op school zoveel moeten maken, dat het voor de rest van mijn leven genoeg is :P.
  Ik verlang vooral naar rust dit jaar. Rust in gezin en werk.

 8. Tja, ik moest in 2022 ook zo'n ding maken. Ik haat scheuren in tijdschriften.... dat is één. Ten tweede houd ik niet van schots en scheef, maar het móest (creatieve therapie).
  Ik heb het gedaan, maar weggepooid na,afloop.
  Wat ik in die tijd opgeschreven heb, is wel weer waardevol!

 9. Ik vind je board voor dit jaar prachtig en veelzeggend. Zelf maak ik nooit van dit soort dingen, want ik krijg de kriebels van knippen en plakken. Maar het kan dus ook online en misschien vind ik het dan toch wel leuk.

 10. Het is een reflectie naar jezelf, anderen hoeven daar niets mee. Ik zou wel een een weekje op retraite willen gaan, de rust om je heen zonder dat er iets moet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>