Vintage kopjes met schoteltjes!

Kijk eens wat ik bij de kringloop vond! Twee prachtige vintage kopjes met schoteltjes. Ik betaalde er in totaal 4 euro voor.

Ik vind ze prachtig! Ze zijn echt helemaal naar mijn smaak : )

vintage kopje

vintage kopje

Drink jij het liefst uit een mok of uit een kopje met schotel?

Similar Posts

20 Comments

  1. Ze zijn mooi! Ik hou van dat soort dingen...je ziet aan zulke vintage spullen dat het al een heel leven achter de rug heeft en dat siert zo'n kopje dan ook extra! ✨✨

  2. Leuk! Mijn moeder spaarde ze ooit in de jaren 80 van vorige eeuw. Dan ging ik voor haar verjaardag naar de plaatselijke huishoudwinkel en kocht daar een nieuw exemplaar die
    best nog wel wat geld kostten. Ik vind die bovenste het leukste want het meest kitsch!

  3. Pareltjes zijn het en de meeste vind ik mooi van lelijkheid. Koffie drink ik echter uit een (kleine) mok en thee uit glas. Maar soms koop ik ook oude kop en schotels, voor een plantje, een paar bolletjes, gewoon 'om toch'.

  4. Ik drink uit een mok en als er bezoek is dan komen de mooie kopjes tevoorschijn ik heb ook nog een koffieserviesje van mijn man zijn grootouders maar dat staat veilig achter glas.

  5. Het is niks voor mij maar mijn moeder heeft ze nog steeds in de kast staan. Ze kan er geen afscheid van doen :) Ook al gebruikt ze ze eigenlijk zelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.