Vintage dienblaadje

Bij de kringloop kwam ik dit schattige, vintage dienblaadje tegen.

Het doet me denken aan die ouderwetse kinderboeken waarin de plot twist is dat de kat met een bolletje wol speelt én spint.

vintage dienblad
Ik betaalde 1,75 voor dit juweeltje

Wat was jouw laatste kringloopvondst?

Similar Posts

38 Comments

 1. Ik hou onwijs van de kringloop, maar voorlopig mag ik er alleen komen om spullen te brengen. Ik wil echt ontspullen voor ik weer eens wat nieuws haal. Moeilijk maar echt beter:)

 2. Echt een dienblaadje voor jou :-) wat leuk fat je hem vond.
  Ik kom zelden meer bij de kringloopwinkel. Het laatste dat ik er kocht is bijna anderhalf jaar geleden. Toen kochten we een kledingkast.

 3. Ik heb nog nooit wat bij de kringloop gekocht.
  Om eerlijk te zijn houd ik niet van gebruikte spullen...stom he.
  Daarentegen breng ik wel regelmatig kleding en spullen naar de kringloopwinkel.

  Ik vind je dienblaadje wel heel schattig hoor!

 4. Tegenwoordig breng ik spullen weg en koop ik (bijna) niets meer. Meestal kocht ik nuttige en nodige dingen (kleren, nieuwe borden en bekers, schalen en speelgoed) maar het leukste ooit gekocht is een porseleinen kop en schotel, heel dun en als je het kopje tegen het licht houdt, zie je een portretje van een geisha!

 5. Leuk die vintage dingen. Zo heb ik nog vintage servies van mijn oma. Ik heb geen idee wat ik ermee moet, het is prachtig maar niet handig om te gebruiken.

 6. Ooo wat leuk....zo'n dienblad had ik vroeger...heel veel mee gespeeld. Mijn laatste vondst is een smal tafeltje voor mijn kaardenmolen

 7. Oh wat een super gave vondst! Heerlijk. Ik heb er een keer een heel schattig bijzettafeltje uit de jaren 50 gekocht en twee oude ijzeren archief kasten. Zalig vind ik dat rondsnuffelen

 8. Niet de laatste aankoop maar wel een hele mooi paar leren dichte pantoffels waar mijn steunzolen ook in passen. Nieuw zijn die 80 euro, nu 3,50 en zijn waarschijnlijk ook helemaal nieuw, zie geen enkel gebruiks spoor.

  En paar weken geleden was er een partij behang. Ik had voor de slaapkamer nodig en vond voldoende voor 3 muren en een afwijkende, wel bijpassende kleuren voor achter bed. Samen voor 22 euro, ik denk dat 1 rol die prijs al zou zijn. Ook de verf voor balken, randen kozijnen en deuren komt van de kringloop, maar die was al jaar aanwezig.

  Afgelopen week zomerbloesje en t-shirt gevonden, beiden voor 2 euro, dat kan ik niet laten liggen.

 9. Volgens mij heb ik zelf nog zo'n dienblaadje gehad als kind! Komt me in ieder geval erg bekend voor. Leuk dat je hem weer gevonden hebt.

 10. Daar zit ik dus over na te denken... maar ons interieur is best modern en we hebben eigenlijk niet echt plek voor nog een vitrine kast. Misschien dat ik er iets mee ga doen voor aan de muur ofso... ik weet het echt niet gebrek aan inspiratie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.