Kinderkleding: Vijf halen, één betalen?!

kinderkleding

Ik kon mijn ogen bijna niet geloven: zag ik het wel goed? Was de kinderkleding echt '5 halen, 1 betalen?' Het kledingrek van het vrij exclusieve kledingwinkeltje stond buiten, en er hingen warempel nog prima spullen aan. En dan van die echte merkkleding die ik normaliter echt veel te duur vind. De maten liep van 92 tot 164.

Goedkope kinderkleding

Zwaar geïnspireerd en gemotiveerd om iets te vinden, ging ik op zoek. En al snel had ik vier broeken en een trui gevonden voor mijn twee jongste zonen van 11 en 9 gevonden. En dit was de oogst:

 • Een broek van Cars ad 49,95
 • Een broek van J&B Apprel ad 24,95
 • Een broek van Blue Seven ad 39,95
 • Nog een broek van J&B Apprel ad 24,95
 • Een rood shirt  van Cars met lange mouwen ad 14,95.

Kinderkleding van 154,75 voor 49,95

In totaal betaalde ik i.p.v. 154,75 maar 49,95. Toegegeven bij de Zeeman kun je ook broeken kopen voor een tientje, maar ik ga er vanuit dat de kwaliteit van deze broeken beter is. En ze hebben allemaal nog knoopsgatenelastiek ook, en dat vind ik ideaal in broeken.

car jeans kinderkleding
Cars jeans 49,95
kinderkleding
Blue Seven broek 39,95
J&B fashion
J&B Fashion 24,95

Knoopsgatenelastiek

Knoopsgatenelastiek was even te koop bij Zeeman in 2021, maar wie nu zoekt op de website vindt helaas niets. Ook bij de Action en de Hema vond ik geen knoopsgatenelastiek. Je kunt het wel bestellen bij Shein of bij een speciale fournituren webshop.

Leestips

Wat was jouw beste (uitver)koopje ooit?

Similar Posts

14 Comments

 1. Wat een super uitverkoop zeg!! Ik ben een tijd terug met mijn dochters naar de hunkemoller garage sale geweest. We hebben met z'n drieën voor 75 euro gekocht wat normaliter voor bijna 400 euro was!

  Super leuke achtergrond/uitstraling/stijl heeft je blog!

  1. Dank je voor het compliment voor de nieuwe look van Huisvlijt! Goed om te horen! Ik zat nog een beetje te twijfelen of het nou wel een goed idee was.

   Jouw uitverkoopje vind ik ook geweldig: een besparing van 325 euro!

 2. Mijn beste uitverkoop ooit waren laarzen van het merk Hobbs. Nieuw waren ze 150, maar nu voor de helft…. En toen ze de schoenen uit het magazijn gingen halen bleek dat ze inmiddels zelfs al naar 40 euro waren afgeprijsd… En bij de kassa bleek ook nog eens dat het een actie was dat je 10 euro korting kreeg op elk paar schoenen dat je kocht….

  En dan te bedenken dat ik ook al heel blij was geweest met die 75 euro korting ;)

  1. Ik heb de tas gekocht in een restantenwinkel, ze verkopen daar allerlei drogisterij artikelen, tassen, armbanden, kettingen, geschenkverpakkingen, opblaas artikelen etc. De verkoop is ongeveer 4 x per jaar. En daar lag hij, tussen al die spullen de olily tas, waarschijnlijk een model (kleur) van een aantal jaren geleden maar dat maakt mij niet uit. (kleur is okergeel in/met de olily bloemen) Ik ben er blij mee.

 3. Leuke nieuwe huisstijl! Ja hier vorig jaar heel goed gescoord! Ik was bij Gerry Weber en ze hadden stapelkorting. Het liep op tot 70% korting ( vanaf 4 stuks). Toen ik even later nog een keer terug liep voor nog 2 shirtjes (ik moest tussendoor even zitten) werd me verteld dat ik (omdat ik eerder ook al 4 aankopen had gehad) wéér 70% korting kreeg. Geloof dat ik in totaal zo'n 300 euro goedkoper uit was! Mind you, anders had ik het ook niet gedaan.

  1. Ben twee keer bij Gerry Weber outletstore in Delft geweest. De tweede keer kocht ik hetzelfde colbert. Dom, dom, dom. Had ik telang geen gelegenheid om terugte brengen. Kwam ik er eindelijk weer, met het jasje, maar was de bon nog thuis en o ramp, was er een lusje van de stof losgeschoten.

   Heb hem aan een zus kado gedaan. Mijn les, ik heb voldoende kleding.

 4. De helft van de helft hier in het dorp is altijd fijn voor kinderen! En vorige week was bij de Tuunte 70% korting en daar bovenop 1+1 gratis; jas, vestjes en longsleeves voor de kinderen gescoord :) wel strategisch afgerekend natuurlijk, want de goedkoopste kreeg je gratis.

  We kunnen dus weer even vooruit :)

 5. Oh, dat zijn heerlijke kopen! En leuk spul ook. Ik had vorige week zo'n geweldige. Mijn winterjas was té oud, nieuwe lag wel geknipt, maar ik was nog niet zover en had wel een begrafenis waar ik eigenlijk met goed fatsoen mijn oude jas niet meer aan kon vond ik. Bij een winkel om de hoek bij mijn werk was de uitverkooprestant 3 voor 50 euro, skunkfunk (veel biologische materialen) enzo, incl. een beeldschone lekker warme, 50%wol 50%viscose winterjas. Dus winterjas, jurkje en apart shirt voor 50, daar werd ik wel heel blij van. Nu die andere nog afmaken... (Heb ik zomaar keus uit 2. De oude is linea recta de vuilnisbak ingegaan.)

 6. Oh ja, nieuw was de jas alleen al 199 euro ;) (het jurkje iets van 89 en het shirt/bolero ding 59 - in die richting in elk geval)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.