Reacties

Lam zeeppompje Action: 3 pogingen — 11 reacties

 1. Nou enof, ik vind veel van dat merkloze speelgoed voor jonge kinderen enorm tegenvallen, of beter gezegd uit elkaar vallen ( voordat er zelfs mee gespeeld is).
  Dat koop ik daar dus gewoon echt niet, helaas krijgen ze het wel eens van een goed? willende ziel.....alhoewel als hij/zij echt goed willend was.....
  Nouja, wat ik wel koop daar zijn tekenpapierdingetjes, kleurboekjes en stickerboeken, dat soort zooi, waar mijn overproduktieve kleintjes vooral erge behoefte aan hebben :-)

  • Die overproductie herinner ik me nog goed! Dat wordt hier nu minder. De stiften van de Action vind ik ook niet zo goed: ze zijn vaak heel snel uitgedroogd.

 2. Ik heb in de badkamer ook een zeeppompje van de action staat, ecru met zo'n zwart huis of zo erop, en die doet het hier wel goed! Heb ik even geluk!
  Het speelgoed vind ik daar niks. Dat is inderdaad snel kapot.

 3. Wij kochten vorig jaar een slee en zo'n glij ding (geen idee hoe dat heet). Met de slee met rem zijn ze 1 keer naar beneden gegaan en toen brak de rem af en daarmee een deel van de onderkant, slee stuk. Met het andere ding zijn ze zo'n 5 keer naar beneden gegaan tot het niet meer lekker gleed. Wat bleek de gaten waren erin gevallen. Hele stukken plastic eruit, dan werkt het niet meer natuurlijk.
  Het was wel zielig omdat we het zaterdagmiddag kochten en zondag was de laatste dag dat je echt kon sleeën. Maandag heb ik alles met bon teruggebracht en ik kreeg keurig een tegoedbon.
  Verder moet je inderdaad niet alles kopen bij de action, maar veel is prima. Zo kocht ik voor het verkleedfeest op school konijnen oren voor 1,- en vorige jaar een pruik voor nog geen 2 euro.

 4. Stiften, en ook potloden daarvandaan werken niet fijn. Ik koop er wel vaak leuke knutselpapiertjes, en zo af en toe iets kleins. Pas nog een hello kitty broodtrommeltje, en die werkt prima, al gaat hij niet heel lang mee denk ik.

 5. Oh ja, en die pompjes die jij had, hebben wij hier ook. Een daarvan werkt nu wat minder (soms moet ik het pompje omhoog halen voor ik kan pompen) en de andere twee is niets mis mee. Het verschilt dus per pompje volgens mij.

 6. Die pompjes ken ik niet, ik heb ze van het Kruidvat en Zeeman, en die doen het prima.
  Maar het is vast net zoiets als met de plantenspuiten van Ikea, die waren de één na de ander binnen de korste keren kapot.

  De Action bezoek ik voornamelijk voor de hobbymaterialen.

 7. De pompjes ken ik niet, ik heb van de AH en die vul ik dan bij. Kost mij 50 cent. Bij de Action koop ik voornamelijk hobbyspullen, papier en stickers voor zoonlief. Vooral de stickers zijn een groot favoriet en scheerschuim voor manlief. Zelfde merk als ergens anders alleen een stuk goedkoper. Maar speelgoed koop ik er bijna nooit, want gaat idd vrij snel stuk. Wat ik wel deed was elk jaar een zwembadje kopen voor nog geen 3 euro en die aan het einde van het seizoen in de kliko, hoefde ik hem niet schoon te maken. Maar zoonlief zei zondag al dat hij die niet weer wilde want hij vind hem te klein. Hij is ook bijna 5 en ach hoe vaak gebruik je het zwembadje. In al die jaren heeft hij er elk jaar een paar x in gezeten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder