Lam zeeppompje Action: 3 pogingen

zeeppompje action

Al drie keer achter elkaar kocht ik een zeeppompje bij de Action.

Je weet wel: zo’n handig zeepflesje met hygiënisch zeeppompje, dat in luttele momenten al niet meer werkte.

Bij het eerste zeepflesje kreeg ik de zeeppomp nooit aan het werk, en dus moest ik elke keer de dop er af schroeven, en een beetje zeep op mijn handen gieten. Uiteraard schoot dat altijd uit, dus handig was dat helemaal niet.

Aardewerken zeeppompje Action

De volgende keer dat ik bij de Action kwam, investeerde ik daarom stevig in een klassiek, aardewerken zeeppompflesje van zo’n 1,95. Verwachtingsvol goot ik de vloeibare zeep over uit het kapotte zeepflesje, en pompte. Maar niets! Het zag er dan wel chic uit, maar functioneel was het niet.

Zeeppompje Action poging 3

Hoewel een ezel zich in het algemeen niet twee keer aan dezelfde steen stoot, kocht ik nog een derde keer een zeeppompflesje bij de Action. Dit keer weer zo’n plastic variant, want ik dacht dat ik misschien gewoon pech had gehad de eerste keer. En inderdaad: het pompje werkte! Wel een week lang. Toen weigerde hij nog langer dienst te doen, en was ik opnieuw veroordeeld tot losschroeven.

Vandaag deed ik boodschappen bij de Lidl en mijn oog viel op hun zeepflesjes. Nu heb ik een Lidl zeeppompflesje en het werkt uitstekend!

Voordelen zeeppompflesje

Het voordeel van zo’n zeeppompflesje vind ik dat het zo hygiënisch is. Je raakt tenslotte met je vieze handen de zeep niet aan. En op diverse blogs las ik de tip, dat je als je halverwege bent de vloeibare zeep gerust kunt aanlengen met water. Dat werkt ook prima.

Ik ben een grote fan van de Action, maar hun zeeppompjes blief ik niet meer.

Lees ook Biologische schoonmaakmiddelen Action

Heb jij een product van de Action dat tegenviel?

11 Comments

  1. Carolien
  2. Alice Parmentier
  3. Janneke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh