Vesttrui van de C&A: na 2 maanden

In augustus van dit jaar kochten we bij de C&A voor mijn jongste zoon een soort sweater vest. Op de website van C&A heet het een sweatjack. Hij kostte 19,95.  Het ding was een groot succes, want hij droeg hem dagelijks.

Maar na twee maanden is er dit gebeurd met de mouwen:

sweatjack

sweatjack

Ik vergeet het sweatjack steeds mee te nemen als ik naar de stad ga, maar ik zit toch te denken om er even mee langs de klantenservice te gaan. Of is dit normale slijtage? Mijn zoon heeft hem wel elke dag gedragen.

Op dit moment raad ik dit sweatjack in ieder geval af! Zelf had ik het achteraf niet gekocht, gezien de toestand van het vest nu.

Leest ook: Trekpleister klantenservice

Wat vinden jullie? Is dit normaal na 2 maanden dagelijks dragen?

Vergelijkbare berichten

22 reacties

 1. Dit is niet normaal nee. Mijn zoon heeft 2 dezelfde vesten, in zwart en 1 in grijs, hij draagt altijd de zwarte, ik was die 's avonds en hij doet ze 's ochtends weer aan. Hij heeft ze sinds juli en er is helemaal niks aan te zien.

 2. Ik zou ook teruggaan, je mag van een vest verwachten dat het langer meegaat dan 2 maanden (of een maand of 4 als je zoon (leuke knul!) het ' maar' 3 tot 4 x per week had gedragen. Succes!

 3. Zo hoorde ik van een collega dat er tegenwoordig snel gaatjes in een t shirt kunnen zijn. Het maakt niet uit of het een duur of goed koop shirt is, in beide kan het voorkomen ( of niet).
  Je kunt in dat geval extra blij zijn met een kringloop shirt , die zijn al vaker gewassen en tonen( als het goed is) geen kleine gaatjes. Je weet dan dat je een goed shirt hebt getroffen.

 4. Wel erg kort. Neem het mee en anders bel even met het bedrijf waar het oorspronkelijk vandaan komt. Tenminste niet als het uit China komt of zo...
  Groet, Wilma

 5. Dat ziet er niet goed uit. Ik ben heel benieuwd wat ze gaan zeggen als je ermee terug komt, ik hoop dat je de bon nog hebt, anders maak je weinig kans denk ik.
  Het lijkt alsof hij ergens langs geschuurd heeft.
  Succes ermee!

 6. Daarom hebben die vesten toch ook vaak van die elbow-patches? Maar het is wel wat snel. Ligt ook aan de kwaliteit/prijs en gebruik natuurlijk, maar je mag toch verwachten dat je zoiets wel een jaar kan doordragen.
  Zit-ie soms veel met zijn ellebogen op schurende ondergrond of zo? Of hebben de huisdieren er aan lopen knagen? Je waspoeder?
  Laat ik het zo zeggen. Ik heb nu nog een favo-vest van tricot dat al ruim 10 jaar oud is. En nu pas beginnen er slijtplekken in te komen. Was van de V&D.

 7. Nee dit is absoluut niet normaal. Terug ermee. Ik had het ook eens met een vest van h&m wat 50 e kostte en na een week al onder de armen begon te pillen, na 2 maanden en een wasbeurt was het niet meer om aan te zien. Ik ben teruggegaan. En heb mijn geld teruggekregen. Teruggaan loont altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.