Van… voor!

Voor menigeen zijn het magische woorden. Woorden met een onweerstaanbare aantrekkingskracht:

‘Van… voor!’

Want ‘Van… voor!’ betekent in de regel dat er een voordeeltje te halen valt. En je bent een Nederland of je bent het niet : )

Kastje van 210,- voor…

Mijn moeder kwam thuis met een kastje ‘Van… voor’.

En het moet gezegd: het voordeel vond ik indrukwekkend groot. Want ze kocht dit kastje met een oorspronkelijke prijs van 210,- voor maar 13,- bij de Leenbakker.

van.... voor

Het is een kastje met een rustieke look, en drie laatjes. De reden dat het zo goedkoop weg ging was dat het deurtje ontbrak. Maar een kniesoor die daar op let.

Ben jij gevoelig voor de kreet ‘Van… voor!’ ?

Similar Posts

30 Comments

 1. Helaas ben ik heel gevoelig voor koopjes en reclames. Gelukkig ben ik me daar steeds meer bewust van. Alhoewel ik toch altijd graag bonusshop bij de AH :)

 2. Hey wat ziet je site er mooi uit, of heb ik het echt heel verkeerd als deze veranderd is.

  Zelf ben ik daar wel gevoelig hoor,maar hou wel vast aan de regel, of ik het nodig heb en of ik het ook gekocht zou hebben voor de normale prijs

  1. Ik ben inderdaad overgestapt op het Headway theme, want ik trok die header niet meer. Verder heb ik het zoveel mogelijk hetzelfde gelaten.

   Bedankt voor het compliment. Dat vind ik fijn om te horen.

 3. Wauw dat is wel een enorme afprijzing! En eerlijk gezegd mis ik geen deurtje haha ik zou er gewoon een mooie mand inzetten met een stapel tijdschriften ofzo :p

 4. Ik ben behoorlijk gevoelig voor koopjes! Al weet ik inmiddels wel dat echte goede aanbiedingen met regelmaat terugkomen, en dan wacht ik daarop. Dus ik ga niet meer voor ‘tweede wasmiddel voor de halve prijs’, maar voor de ‘vier wasmiddelen voor 10 euro’. Die laatste is toch echt een stuk beter.

  Overigens vind ik het kastje zo zonder deurtje ook leuk!

 5. Ik ben wel gevoelig voor leuke aanbiedingen maar ik kan het inmiddels beperken tot de dingen die we echt nodig hebben.

  Dat kastje vind ik heel leuk en als je niets over dat deurtje had gezegd dan mis je het ook niet. Ik dacht dat het zo hoorde ;)

 6. Daar kan ik in alle oprechtheid een ferm “Nee” op antwoorden. Als wij iets nodig hebben, is dat doorgaans een artikel wat tot de reguliere inboedel behoort. Spullen die slijten of stukgaan, zeg maar, zoals kleding, kantoorartikelen, kleine elektrische apparatuur e.d.;daar weet ik wel van wat het ongeveer kost. En ik koop dat, heel saai, graag in dezelfde winkels. Zo kost het me niet alleen het minste geld, maar vooral ook zo min mogelijk tijd.
  Ik heb namelijk een broertje dood aan winkelen :-b
  Overigens groeien we desondanks dicht met spullen doordat mijn moeder, zus, buurvrouwen en vriendinnen wèl dol zijn op winkelen en al die -doorgaans overbodige- spulletjes nooit kwijt kunnen in hun huis.
  Aan mijn “Nee” tegen hun moet ik eens wat oefening gaan besteden ;-)

  1. Geven ze jou al die spullen dan cadeau Irene? Dat lijkt me best lastig. Want een cadeau weigeren zou ik ook lastig vinden. Je wilt iemand niet voor het hoofd stoten en zo.

 7. Daar houd ik ook wel van, vooral als het om kleding gaat. Leuk kastje en wat een verschil in prijs. Als je niet weet dat er een deurtje in hoort, dan valt het niet eens op!

 8. Ik kijk niet zoveel naar reclame, reclame folders verdwijnen op de kast of bij het karton en papier. Ik kijk vooral naar de prijzen en een beetje vergelijken.

 9. Ik kijk eigenlijk nooit naar de ‘van-prijs’, want vaak is dat een prijs die door geen enkele winkel ook daadwerkelijk gevraagd word. Dus wat is dan eigenlijk het voordeel?

 10. Wist je dat veel dingen de sticker van/voor krijgen terwijl de originele prijs hetzelfde is? 25 jaar geleden bij b.l.okker gewerkt en daar gingen de aanbiedingsstickers met dezelfde prijs vaak over de originele prijs heen! En dat zal echt niet alleen daar gebeurd zijn. Maar idd leuk kastje voor een erg leuke prijs! Fijne dag vandaag. Ingrid

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.