Reacties

Valentijnsdag kaarten: 5 soorten — 10 reacties

 1. Ik verwacht geen kaart en ik stuur/geef ook niets. Maar ik zag dat het op zaterdag valt dus ik plan lekker met z'n tweeën te gaan koken en eten. Ik denk dat dit wel een leuke dag is om weer eens een flinke moot zalm te bereiden (vers van de viskar wel te verstaan, uit de diepvries heb ik ze wel vaker maar voor echt lekker vers (lees: duurder) zoek ik altijd eerst een excuus).

 2. Ik doe mee met het secretvalentijn project van Nicole (meisje eigenwijsje) en Anita (Mindjoy). Het is de bedoeling dat jij een kaart stuurt naar een deelnemer en dan krijg jij er een terug van iemand anders. Pas op valentijnsdag wordt alle post geopend en het moet een verrassing blijven wie jouw secret valentijn is. Erg leuk!

 3. Wat op zich wel leuk is in deze periode, dat veel kaartenbedrijven je een gratis kaartje laten sturen en toevallig zijn er erg veel mensen in februari jarig uit onze familie!

  kpnvalentijnskaartje.nl/

  Groetjes Linda

 4. Vrienden van ons hebben een zoontje gekregen op Valentijnsdag 2 jaar geleden. Valentijnsdag is voor ons dus op visite gaan bij hen om de verjaardag te vieren.

  Zelf doen we er dit jaar eens niks aan. We willen graag zo spaarzaam mogelijk zijn en laten ons dit jaar dus niet meeslepen in de valentijns-aankopen ;) Misschien ben ik dan toch wel een beetje gierig, haha ;)

 5. Haha, wat een leuk artikel. Mijn vriend en ik doen bewust niks dit jaar. Hebben we echt afgesproken. Ik doe wel mee aan #sercetvalentijn. Een kaartje sturen naar een andere blogger :-).

 6. Hier in Canada is het al Valentijn. Na de Kerst veranderd alles in rood en harten. Op school mogen kinderen kaarten geven. Op preschool is er een Valentine party, fruit snacks en zo. Gezellig. Voor mij is elke dag Valentine. Er zijn hier karten en tsajes en stickers en noem maar op.
  Groet Wilma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder