Uno kaartspel kopen en spelen + adressen

Uno kaartspel kopen

Als mijn jongste zoon ‘s middags uit school komt wil hij vaak graag een potje Rummykub spelen. Dat verlies ik steevast. Ik kan namelijk niet meer dan 2 stappen vooruit denken, en hij volgens mij wel 8. Dus toen hij voorstelde om het kaartspel Uno te kopen, stond ik daar wel voor open. Slechter dan met Rummykup kon het voor mij niet aflopen, leek me. Uno kopen bleek bovendien heel eenvoudig.

Uno kaartspel: korte uitleg

Het Uno kaartspel lijkt erg op het kaartspel pesten. Ik speel het soms met mijn zoon, maar met z’n tweeën Uno spelen is niet optimaal. Het is leuker om met meer spelers Uno te spelen. Gemiddeld duurt een potje Uno 15 minuten. Het is dus makkelijk even tussendoor te doen. Ook neemt het amper plek in, wat ik ook een groot pluspunt vind.

Uno kaartspel kopen

Hieronder een handig overzicht van plekken waar je het Uno kaartspel kunt kopen:

Op mijn review blog lees je mijn review van het Uno kaartspel.

Lees ook Black stories voorbeeld! en mjjn post over familiespellen.

Similar Posts

8 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.