Reacties

Twinkle100: top 10 populairste webshops in Nederland — 16 reacties

 1. Ik shop zeer regelmatig online bij Bol.com, Coolblue en Zalando. Ideaal! Wat ik ook super handig vind, is dat je online bestellingen (in ieder geval bij Bol.com en Coolblue) ook bij een afhaalpunt kunt laten bezorgen. De twinkle100 kende ik trouwens nog niet.

 2. Boeken kijk ik wel bij Bol.com, maar ik bestel ze dan liever bij de lokale boekwinkel. Zo'n echte, die ook leuke avonden organiseert voor zijn klanten. Zo'n kleine zelfstandige, die (nog) kan bestaan omdat er gelukkig nog mensen zijn die bij hem kopen.
  Uit jouw lijstje koop ik wel eens bij de AH, de grote boodschappen die me te zwaar of lastig zijn. Vaak moet ik het dan aanvullen om op het bestelbedrag uit te komen. Bijvoorbeeld met vijf grote pakken wc papier of wijn. De rest koop ik bij de lokale winkels en bij de boer, de markt en de toko.

 3. Oh daar kijk ik ook van op inderdaad, dat amazon ook hoog in de lijst staat. Ik koop er vaak, maar dan bij amazon.com, of soms amazon.de voor praktische dingetjes. Dat is ook een winkel van sinkel eigenlijk.

 4. Ik zag eerst de lijst en vond het erg verrassend dat Van dijk erop stond. Want die kende ik helemaal niet. Maar na een stukje verder lezen snap ik waarom ze de 7de plek hebben bemachtigd.

  • Dingen zoals boeken houd ik ook het liefst eerst in mijn handen. Maar tegelijkertijd merk ik wel dat ik vaker via internet koop omdat ik daar simpelweg meer keuzemogelijkheden heb.

 5. Ik koop in fysieke winkels veelal
  Kan het voelen en zien en genietvan de interacties

  Nu thyrax duotab nodig hoe kan ik dat bestellen in spanje
  Daar is het verkrijgbaar
  Nicole kun je me helpen?

  • Hoi Vita mientje ik heb het even gegoogled, en begrijp dat het een medicijn is waar nu een grote schaarste van is. Wat vervelend voor je! Ik weet eigenlijk ook niet hoe je dat het beste kunt bestellen in Spanje. Het handigst zou denk ik zijn als je iemand kent die daar op vakantie gaat of zo?

 6. Heel leuk om te lezen dit! Bol.com, Wehkamp, Zalando en Coolblue zijn zeker geen verassingen, al koop ik echt nooit bij Bol!
  Ik probeer boeken/cd's/kaartjes bij een boekhandel in Gouda te kopen, een piepklein winkeltje wat het overigens prima schijnt te doen - alleen al het feit dat het voor mij 15 km verderop zit zegt genoeg. Ze hebben ook een webshop, maar die moet ik nog eens uitproberen :)

  Voor mij staan vitaminstore, holland&barrett, prenatal, en vistaprint op het lijstje van dit jaar.

  • Fijn dat zo'n klein winkeltje het goed doet Marieke. Slim dat ze ook een webshop hebben! Soms heb ik het idee dat dit de sleutel tot succes is: stenen winkel combineren met een webshop, zodat je van beide werelden het beste hebt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder