Nieuwe oude stoel!

Weet je nog dat ik een foto liet zijn van onze bruine fauteuil, met een scheur in de zitting?

Ik heb een goede vervanger gevonden! Kijk maar:

fauteuil
Hier stond hij nog bij de kringloop : )

Mijn man wilde deze:

stoel

Maar die vind ik echt helemaal niet leuk. Na wat gekissebis heb ik mijn man gelukkig kunnen overtuigen dat de felgroene veel leuker is!

Zitten jij en je partner op 1 lijn wat betreft smaak?

Similar Posts

26 Comments

 1. Wanneer kom je naar Haarlem?
  Ik wens
  Je graag te ontmoeten
  Je hebt als het goed is mijn emailadres?

  Kan stoel kopen welke ik wil is voordeel alleen wonen

  Mooie kleur en model nu de beste keuze m.i
  Jammer voor manlief

  1. Het voordeel van alleen wonen is inderdaad dat je geen concessies hoeft te doen : )

   Zo gauw ik kans zie neem ik contact met je op. Het is op dit moment bijzonder hectisch bij ons thuis….

 2. Ik ben dit jaar 4 weken met vakantie geweest met vriendin en toen ik terug kwam had partner keuken en gang laten verven en in de gang en woonkamer nieuwe vloerbedekking laten leggen! Badkamer opgeknapt en slaapkamer opnieuw behangen. Dat kan hij gewoon doen omdat wij wat inrichting betreft precies dezelfde smaak hebben! Qua herenkleding jammer genoeg niet ????

 3. Ik was ook voor de felgroene gegaan hoor haha. Ik woon (nog) niet samen. We zitten op zich wel op 1 lijn, alleen sommige dingen die hij leuk vindt, vind ik dan wat minder en andersom. Vorig jaar ben ik verhuisd en we hebben wel samen alles uitgezocht wat we allebei leuk vinden, omdat hij hier uiteindelijk ook komt wonen en we dan niet gelijk weer alles hoeven te behangen etc.

 4. Ik vind de andere stoel mooier… Deze is mij te felgroen. Maar gelukkig dat smaken verschillen hè…!! Mijn man en ik hebben behoorlijk dezelfde ideeen over de inrichting van het huis, gelukkig wel! Daar hoeven we eigenlijk geen discussies over te voeren. Vorige week liepen we bij Ikea en ik zag de Ektorp bank..Als onze bank in de keuken echt versleten is wil ik graag deze bank, zei ik… Oh ja, die vind ik ook wel heel mooi, was het antwoord! Makkelijk toch?

 5. Mooie stoelen, allebei. Ik was voor die andere gegaan, die ziet er zo heerlijk comfi uit :-)
  Wij zitten ook redelijk op 1 lijn. Dat wil zeggen: mijn partner richt in, en ik vind het eigenlijk altijd beter dan wat ik zelf had bedacht. Ik ben er gewoon niet zo goed in. Maar ik ben wel heel goed in genieten van het eindresultaat :-)

 6. WOW, leuk stoeltje! Fijn dat je de man kon overhalen…misschien hem een leuk kussen ervoor laten kiezen. Zo wordt die stoel ook een beetje van hem.

 7. Die bovenste stoel is wel heel sprookjesachtig :-) Meestal heb ik meer met zeegroen, maar die onderste stoel ziet er al zo vies en versleten uit. En ik vind het model niet mooi. Bij de bovenste vraag ik me af of ie geschikt id voor lange mensen. Zo’n stoel zou hier vooral gebruikt worden door de mannen.
  Manlief hier vindt het mijn ideeen meestal prima. Hij is niet zo bezig met inrichten en vindt het lastiger om te bepalen wat bij elkaar past. Ik vraag jongste zoon soms om kleuradvies. Ik werk nl op gevoel, zoonlief weet de theorie erachter. Hij is het eigenlijk altijd met me eens en legt dan iets uit over complementaire kleuren enzo.
  Laatste zat ik met oudste zoon interieurfoto’s te bekijken. Hij was benieuwd welke smaak hij had. Dat bleek een Scandinavische, waarop ik hem feliciteerde en zei dat er voor een goede prijs veel leuks te koop is bij de blauw/gele winkels :-)

  1. Dat vind ik een mooie omschrijving: ‘sprookjesachtig’! Het is inderdaad niet zo’n grote hoge stoel, dus ik denk dat hij vooral geschikt is voor wat kleinere mensen. Dat zijn we hier thuis gelukkig wel.

   Ik doe ook alles op gevoel als het om interieur gaat.

 8. Mooie zetel en comfortabel ziet hij er uit,mijn man en ik hebben niet veel gemeen met woninginrichting hij wil dat alles het zelfde blijft terwijl ik wel eens wat anders wil dus hebben we nog veel van 44j geleden toen we getrouwd zijn maar ik koop af en toe wat kleine spullen zodat er toch wat veranderd

 9. had niet voor de kleur gegaan. De stoel is wel mooi. Heb laatst ook een stoel gekocht voor mijzelf via een sort mp. nog geen 10 euro omgerekend. Hij zit top. Probleem is niet dat man hem niet mooi vind,maar dat de kinders er graag in zitten. Bank in 2de hands winkel gekocht en man vind hem ook mooi. weten wel wat we elk mooi vinden. Soms vinden we allebei iets mooi,maar de portomonnee niet….En die krijgt vaak zijn zindan he.
  Groet, wilma

 10. Oeh ja, die felgroene vind ik inderdaad ook leuker! Qua kleur, maar ook qua model. Fijn dat je zulke pareltjes op de kop kunt tikken bij de kringloop!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.