Reacties

Tweedehands conversatie — 23 reacties

  1. Vorige week had ik ook zo'n gezelligerd in de trein. Later hoorde ik op de radio dat er een soort klantvriendelijkheidstraining bij de NS is geweest en dat ze zich ook niet meer aan scripts hoeven te houden maar elf wat mogen babbelen. Vooruitgang toch!

  2. 'een vrolijke smoel doet een boel' . Zeker in het OV. Als je ziet hoe een treincoupé opfleurt als een conducteur/conductrice met een vrolijke gezicht binnenkomt of een machinist gewoon toont dat ie plezier heeft in zijn/haar werk, dat vind ik steeds opmerkelijk. Als je in de spits in de trein zit lijkt het soms wel of mensen op weg zijn naar een strafkamp ofzo.

  3. Hier in B soms ook grappige treinbegeleiders (wij mogen dat geen conducteurs meer noemen :D ) Laatst eentje op een drukke trein vanuit Leuven, vol studenten die naar huis gingen voor het weekend met veel bagage: " alles wat niet kan bewegen en niet kan praten graag in de bagagerekken bovenaan"

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>