Tuintafel weer naar buiten + pimpen

Vanwege het schitterende lenteweer besloot ik gisteren dat het tijd was om één van onze buitentafeltjes uit de garage te halen en buiten te zetten.

Het is een onooglijk plastic tafeltje, maar een mooi kleedje er overheen doet wonderen vind ik altijd. En een paar geleden kocht ik er eentje voor 0,50 cent bij de kringloop!

tuintafel
Suf tuintafeltje
tuinmeubilair
Leuk tuintafeltje met vintage look : )

 

Similar Posts

26 Comments

 1. Ik vind plastic tafels altijd zo vies worden en goed schoon krijg je het niet.. daarom doe ik ook altijd een kleedje eroverheen en een pot met een leuk plantje erop (anders waait het kleedje weg). Je ziet de vieze tafel niet en het staat ook nog eens super gezellig

 2. Leuk! Zo zat ik gisteren aan de tuintafel te naaien, heeerlijk in de zon en dochterlief ondertussen lekker rondjes fietsen en zoonlief in de Deryan (zo'n kindertent) spelen. Genieten in het kwadraat ;)...

 3. Haha met een kleedje ziet het er weer prima en gezellig uit! Deze tafels zijn superhandig ook voor feestjes en dat voor 0,50 cent! ????

 4. Gezellig hoor
  Tip tegen wegwaaien
  Je kunt er een soort zadeldekje van maken
  Naad rondom stikken en elastiek er door rijgen
  Dan als hoesje over de tafel trekken
  Of koord er door

 5. Ik heb mijn tuinhoekje eerverleden week al helemaal opgeknapt, tafel en stoelen schoongemaakt, anti-slip tafelkleed gewassen, plantje op tafel en klaar om te genieten op mooie dagen.
  Gisteren wel de parasol opgezet, want het wordt nu al ruim 40 graden in dat hoekje als de zon erop staat, wat me toch iets teveel is, deze parasol is appeltjes-groen en staat ook best fleurig.
  Destijds in het najaar gekocht en was afgeprijsd van 60 naar 15 euro, dus ook nog eens een leuk koopje ;)

  Groetjes Lily

  1. Appeltjesgroen! Alleen de naam van die kleur vind ik al superleuk. En nog voor zo'n fijn prijsje ook.

   40 graden is echt heel veel. Als het hoogzomer is, is het op dat plekje dan denk ik niet te harden?

  1. Leuk Saskia! Wat voor soort tuinmeubilair heb je? Je hebt tegenwoordig zoveel soorten en smaken! Ik vind het altijd weer leuk om te zien wat mensen uitkiezen.

  1. Ik moet ook nodig eens wat in de tuin gaan doen. Op dit moment vind ik het vooral een extra corvé. Genieten van tuinieren lukt mij nog niet zo goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.