Reacties

Toppunt van egoïsme of attent? — 28 reacties

 1. Mooie gelegenheid om bij jezelf te komen. Eerlijk te zijn, na te denken over wat je echt wilt. Voor beide partijen. De kunst is om het gesprek aan te durven gaan...

 2. Hm, gewoon een kopie van mijn eigen vakantieboek zou ik niet geven, maar ik heb wel (op verzoek) een keer een album voor mijn moeder gemaakt van een vakantie met een paar broers en zussen. Vond ze leuk om te hebben.

 3. Vroeger maakte ik geregeld fotoboeken voor hen, maar ze moesten er zelf opstaan, en kinderen en kleinkinderen mochten erbij. Daar waren ze (dacht ik toch) heel blij mee. Maar mijn vakantiefoto's? Neen, geen sprake van.
  Ik herinner me een eeuwig durende avond bij vrienden waarbij wij hun eindeloze filmpjes moesten 'genieten', tot ik begon te knikkebollen, beetje genant, maar voor wie?

 4. Jeetje, zijn er echt mensen die hun ouders dit cadeau doen? Je geeft dan toch een mooie serie foto's in een boek van de kleinkinderen of van je ouders zelf, vol herinneringen die ze zélf gemaakt hebben?

  Die dia's 😊 Nostalgische herinneringen aan, keken we vroeger na de vakantie bij m'n opa en oma thuis.

 5. Ik stuur mijn moeder regelmatig foto’s mbv appjes van onze uitstapjes. Dat vind ze heel leuk. Maar zo’n album vind ik niks.
  We denken er wel over om een herinneringsalbum te maken met oa foto’s van mijn vader. Hij is vorige maand overleden.

 6. Grinnik. Mijn moeder zou het beleefd aannemen maar er niet blij mee zijn. Ik zou het nog wel leuk vinden maar dan zouden er wel foto’s in moeten staan waar ze zélf opstaan. Geen foto’s van dingen die zij gezien hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder