|

Top 10 posts Huisvlijt 2013

bloggen
Bloggen is als een balletje opslaan!

Bijna iedere blogger kent het wel: je weet van te voren vaak niet hoe een post het gaat doen.

Soms verwacht je zelf heel wat van een blog post, maar komen er bijna geen reacties. En soms zijn er posts, die je juist positief verrassen! Comments krijgen blijft gewoon fijn vind ik. Een blogpost zonder reacties voelt toch een beetje alsof je in je eentje tennis staat te spelen: je gooit een balletje op, maar er komt niets terug!

Hier onder een Top 10 van de posts op Huisvlijt die jullie het meest lazen in 2013!

 1. Goedkoop ontbijtje
 2. Vliegengordijn: Bug Blocker van de Action
 3. Surprise: Paard!
 4. Couponing: Bezuinigen met kortingsbonnen
 5. 0900-1594 gate: telefoonrekening van 600 euro
 6. Surprise Tutorial: maak een voetbalveld
 7. Fietstassen Hema beter dan fietstassen Basil
 8. Jurkjes van King Louie
 9. Muizen in huis
 10. Afscheidscadeau van de juf

Staat jouw favoriete Huistvlijt post er bij?

En wat betekenen comments op je blog posts voor jou?

Similar Posts

9 Comments

 1. Bijna allemaal heb ik ze gelezen behalve als het over kinderen gaat. Och ik denk als ik 1 een plezier kan doe ben ik al tevreden. Meer zijn welkom.

 2. neen, mijn favoriete log staat er niet bij. Dat was die van in buitenland missen we de Hema. waarop ik geantwoordt heb, ik mis de Action"

 3. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de top tien die de meeste reacties kreeg.
  Dat zegt me meer dan kijkers.

  Op mijn blogs heb ik best wel kijkers, maar nog steeds extreem weinig reacties.
  Dat was op vorige blogs wel anders.
  Ik mis dat toch.
  Het geeft me het gevoel dat ik weinig interessants meer te melden heb en ik vraag me steeds vaker af of het wel zin heeft om er mee door te gaan.

  1. Dat is inderdaad ook leuk om te weten. Maar volgens mij kan ik dat niet zo makkelijk opzoeken helaas.

   Wonderlijk dat je vorige blog wel reacties opleverde en deze niet. Zit er veel tijd tussen de twee blogs? En waar zijn de mensen gebleven die toen wel reageerden?

   Het kan inderdaad nogal ontmoedigend zijn als er geen reacties komen.

 4. Mijn blog is enigszins een veredeld dagboek, dat ik in eerste instantie voor mezelf ben begonnen. Ik vind het prettig om dingen van me af te schrijven. Ik vind het ook leuk om te ervaren of en hoe mijn schrijfsels bij anderen vallen. Reacties zijn dus altijd welkom. Maar ook zonder reacties schrijf ik waarschijnlijk nog wel een tijdje door. Gelezen wordt mijn blog in ieder geval wel regelmatig.

  1. Als je belangrijkste doel is om dingen van je af te schrijven kan ik me voorstellen dat comments minder belangrijk zijn. Dus dat is wel een fijne reden om een blog te hebben. Dan ben je niet afhankelijk van je bezoekers.

 5. Ja ben ik wel met je eens, het voelt toch een als een bepaalde steun, of je goed bezig bent of niet...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.