Reacties

Tips voor een gezonde leefomgeving — 4 reacties

  • In zijn geheel vind ik het een slecht geschreven en slecht onderbouwd stuk.
   'Je kunt de verwarming waar je ook bent via de thermostaat app omlaag doen, mocht de temperatuur te hoog worden'. Heb je dat in de gaten dan, als je weg bent?
   'Bij thuiskomst word je ontvangen in een prettig heerlijk verwarmde woning!' Volgens mij moet je de temperatuur dan eerst weer omhoog doen ;-)
   'Door luchtvochtigheid in huis ontstaat schimmel'. Alleen door te hoge luchtvochtigheid, neem ik aan.
   'Dat is een schadelijke situatie die allerlei problemen met zich mee brengt, levensbedreigend kan zijn en zorgt voor schimmel in je longen'. Dat lijkt me ook niet zeker dat dat voor schimmel in je longen zorgt, maar het zou misschien wel kunnen. Dat weet ik niet. Maar meneer Feenstra ook niet, volgens mij.
   Ik zou zeggen: Schoenmaker blijf bij je leest!

 1. Tja, toevallig wil de netbeheerder in deze regio ook slimme meters plaatsen, maar ik lees er maar weinig positiefs over.
  Er is een behoorlijk lijstje van meters, die niet goed functioneren en ook niet het juiste gebruik aangeven, wat heel lastig te bewijzen is.

  Een ander punt is, dat deze meters via Internet gaan en de privacy onduidelijk is, want alles wat via Internet gaat, is te hacken en dan kun je denken aan inbrekers, die dan precies weten of je al dan niet thuis bent of ligt te slapen.

  Ik heb daarover vragen gesteld, maar geen helder antwoord op gekregen.
  Nog niet zo lang geleden iemand gesproken, die vertelde over zo'n slimme meter, die een veel te hoog verbruik aan gaf, wat heel wat gedoe was om dat aangetoond te krijgen.
  Vooralsnog ben je niet verplicht om een slimme meter te laten installeren en ik ben er zelf nog niet uit.

  Wat betreft het op afstand bedienen, heb je een smartphone nodig en die heb ik niet en dan ook, hoe veilig is deze?
  Misschien ben ik te kritisch, maar vorig jaar is mijn computer gehackt, fluitje van een cent, maar wel met gevolgen...
  Alles wat over Internet gaat, is te hacken en te manipuleren, daarover is genoeg te lezen op Internet, data-lekken te over en zeker in dit digitale tijdperk vind ik het persoonlijk toch wel een punt om over na te denken.

  Tot zover mijn persoonlijke mening.

  Groetjes Lily

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder