Tip: vandaag nog geen verzendkosten bij Bonprix

Bonprix geen verzendkosten

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar ik kijk best vaak op de site van Bonprix. Ze hebben er vaak leuke jersey jurkjes en rokken, en een tijdje terug kocht ik er ook ondergoed. Het komt ook omdat ze me weten te vinden op Facebook… Ze schotelen me daar steeds foto’s voor van leuke jurkjes en zo.

Vandaag nog kun je bij Bonprix bestellen zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen.

Dat scheelt toch weer 4,95! Terugsturen is gelukkig gratis, mocht het tegenvallen.

Dingen die ik kocht bij Bonprix

Om de verzendkosten weg te krijgen vul je de code HAPPY in.

Zie ook mijn Bonprix shoplog en mijn Bonprix ervaring met hun klantenservice.

Waar koop jij jouw kleding? Ik meestal bij de Hema (rokjes), Bonprix en de Engelse eBay (Laura Ashley rokken)

Similar Posts

15 Comments

 1. Hé joh, ik heb expres steeds die mailtjes weggegooid :p. Ik mocht van mezelf geen kleding meer kopen namelijk;).
  Het rode jurkje heb ik overigens ook. Daar woon ik zo ongeveer in. Ik heb ‘m twee keer (want hij paste in twee maten) en ook nog in het blauw. Helemaal fijn. Ik kocht dus altijd in ‘echte’ winkels, maar ontdekte dit voorjaar pas Bonprix. Sindsdien ben ik fan. Ik denk wel dat ik voor de winter weer wat leuke jurkjes uit mag zoeken;).

  1. Wat leuk dat jij dat rode jurkje met witte stippen ook hebt Naomi! Hij zit nog eens heerlijk ook : ) Bonprix heeft echt een goed aanbod, voor een fijne prijs vind ik altijd.

 2. sinds kort koop ik mijn kleding bij Bellamy. Goede kwaliteit en verantwoord wat betreft milieu en werkomstandigheden.

  Ik hou niet echt van winkelen en daar kan ik prima slagen

 3. Ik maak mijn meeste bovenkleding zelf. Ondergoed koop ik tegenwoordig nogal eens bij Zeeman.
  Van de zomer kocht ik een tankini bij Bonprix, waar ik nog steeds blij mee ben.

 4. Ik stuur zoveel terug naar die zaak bijna elke keer wel. Pas nog ene broek die zogenaamd goed voor de winter was, mijn hemel nog te dun voor een dag als vandaag. Ik wil die mails niet en heb ze dus geblokkeerd. Ze zijn niet duur maar daar is de kwaliteit ook naar.

 5. Bonprix is uitgekookt. Vandaag geen verzendkosten…. Ik koopt wel eens. Soms staat wel eens gratis verzendkosten. Alleen bepaalde bedrag boven 60 euro. Dan krijg je gratis verzendkosten. Ik koop alleen echt nodig is. Er gaan wat winkels weg in Haarlem. Pffff.. Maar kom je wel voor nieuwe in voor plaatst.

 6. Ik heb zo’n hekel aan kleding kopen (ook online) dat ik het moet hebben van dingen die ik toevallig tegen kom. En dat kan van alles zijn. Hema, Zeeman, Miller & Monroe, C&A, de markt. Net waar ik voorbij loop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.