Reacties

Tip: vandaag nog geen verzendkosten bij Bonprix — 15 reacties

 1. Hé joh, ik heb expres steeds die mailtjes weggegooid :p. Ik mocht van mezelf geen kleding meer kopen namelijk;).
  Het rode jurkje heb ik overigens ook. Daar woon ik zo ongeveer in. Ik heb 'm twee keer (want hij paste in twee maten) en ook nog in het blauw. Helemaal fijn. Ik kocht dus altijd in 'echte' winkels, maar ontdekte dit voorjaar pas Bonprix. Sindsdien ben ik fan. Ik denk wel dat ik voor de winter weer wat leuke jurkjes uit mag zoeken;).

  • Wat leuk dat jij dat rode jurkje met witte stippen ook hebt Naomi! Hij zit nog eens heerlijk ook : ) Bonprix heeft echt een goed aanbod, voor een fijne prijs vind ik altijd.

 2. sinds kort koop ik mijn kleding bij Bellamy. Goede kwaliteit en verantwoord wat betreft milieu en werkomstandigheden.

  Ik hou niet echt van winkelen en daar kan ik prima slagen

 3. Ik stuur zoveel terug naar die zaak bijna elke keer wel. Pas nog ene broek die zogenaamd goed voor de winter was, mijn hemel nog te dun voor een dag als vandaag. Ik wil die mails niet en heb ze dus geblokkeerd. Ze zijn niet duur maar daar is de kwaliteit ook naar.

 4. Bonprix is uitgekookt. Vandaag geen verzendkosten.... Ik koopt wel eens. Soms staat wel eens gratis verzendkosten. Alleen bepaalde bedrag boven 60 euro. Dan krijg je gratis verzendkosten. Ik koop alleen echt nodig is. Er gaan wat winkels weg in Haarlem. Pffff.. Maar kom je wel voor nieuwe in voor plaatst.

 5. Ik heb zo’n hekel aan kleding kopen (ook online) dat ik het moet hebben van dingen die ik toevallig tegen kom. En dat kan van alles zijn. Hema, Zeeman, Miller & Monroe, C&A, de markt. Net waar ik voorbij loop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder