Reacties

Timberland schoenen + klantenservice review — 12 reacties

 1. Bedankt voor de tip! :)
  Zien er lekker comfortabel uit, die schoenen.

  Een tip van deze kant: koop geen wandelschoenen van Hanwag. Binnen een paar maanden zijn de naden gescheurd en de klantenservice is prut. Daar gaat je 200,- dan... Maal twee, want partner had dezelfde schoenen van Hanwag met hetzelfde probleem. Het was dus ook nog eens gern toeval of uitzondering ...

 2. Het valt mij op dat de kwaliteit van de voorheen ‘goede merken’ slechter wordt. Ben bij Bever 3x teruggeweest met schoenen van 140 euro, die bij alledrie de paren binnen 2 maanden gingen scheuren. Ik kreeg mijn geld terug, kocht voor een tiende van het bedrag (ja echt, 14 euro) wandelschoenen bij Decathlon, en daar doe ik nu al twee jaar mee. Ik wilde nooit schoenen uit lagelonenlanden, maar het lijkt erop dat ook de duurdere merken daar tegenwoordig vandaan komen. Ze maken alleen nog veel meer winst. Dan liever kwaliteit voor een habbekrats.

 3. Ik vind de excuses altijd zo flauw. Het is een beetje druk? Ehhhh? Is dat mijn probleem? Zou een goeie grap zijn als wij dat op mijn werk ook ga zeggen. Wij werken gewoon over. Maar goed: fijn dat het toch opgelost is. Wel balen want het zijn leuke schoenen.

 4. het zijn mooie schoenen..
  Toch kan het voorkomen dat er iets mis is met een schoen, ik had dat van een ander bekend merk.
  Ik had dat voorheen nog nooit gehad van dit merk.
  Het is prima opgelost, het was terecht. Kreeg mijn geld weer.
  Daarom vermeld ik het merk hier ook niet:)

  Fijne dag.

  • Fijn dat het is opgelost. Het kan inderdaad voorkomen dat er iets mankeert aan een product. Dan is het goed om te weten waar je op moet letten als je het wilt kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder