Reacties

Thermobroek Hema: een product review — 12 reacties

 1. Juist met koud weer draag ik graag rokken omdat dat veel warmer is door de verschillende laagjes. Maar zeker geen thermobroeken voor mij! Vreselijk dat synthetische spul!
  Ik draag maillots van merendeel katoen. Wollen maillots lijken me ook erg fijn dragen.

 2. Wat leuk deze positieve review want ik heb deze broek besteld en hij wordt vandaag of morgen afgeleverd met de post! Ik bestelde 2 broeken en 2 shirts, ik kom weinig buiten (door ziekte) maar ben een enorme koukleum!

 3. Ik ben vooral binnen, dus dan trek ik een extra trui aan. Voor buiten heb ik een poosje terug een hele warme winterjas gekocht van Tenson. Daar zit ook een soort binnenjasje in en voel je echt geen kou doorheen. Bij rokjes draag ik maillots of leggings, maar meestal draag ik in de winter geen rokjes, omdat dat zo koud is.

 4. Een weetje en een tip: Polyester is, zo als ieder ook al schrijft, synthetisch en ademt niet. Maar door de viscose wordt het een aangenaam geheel. Viscose is ook een materiaal wat in de zomer veel gedragen wordt. Het valt dus niet onder de 'plak' materialen. Viscose wordt gemaakt van katoen en houtafval, maar mag officieel geen natuur product worden genoemd. Dus polyester en viscose vormen een mooi setje voor bijvoorbeeld een thermo broek.

  Zelf heb ik er ook eentje. Deze heb ik onlangs nog onder mijn spijkerbroek in Beijing gedragen waar het overdag tussen de -5 en -10 was. Dan voel je de kou echt niet op je benen.

  Veel plezier met je nieuwe aankoop, het blijft nog een poosje koud... brrr...

 5. Thermokleding is ideaal!! Op echte koude dagen (en het gaat nu wel richting zulke dagen) trek ik thermokleding onder mijn gewone kleding. Maar bij het hardlopen in de winter vind ik het ook erg fijn. En dan bestaat er ook superdure hardloopkleding - nee... ik draag laagjes waaronder thermo en dat werkt uitstekend!
  De Hema mag je trouwens dankbaar zijn, voor deze reclame :-)

 6. Ik draag gewone maillots en leggings. Tot nu toe heb ik mijn winterjas ook nog nauwelijks aangehad. Ik heb namelijk een fleece jas waar ik nogal verslingert aan ben, die draag ik nu met een fleece omslagsjaal erover heen. Zondag vond ik dat nog warm genoeg, al droeg ik er wel handschoenen bij.

 7. Ja, ik draag een legging onder mijn rok! En meerdere laagjes aan bovenkleding en nog een heerlijk warme wollen siersjaal die niet kriebeld om mijn nek en krijg ik sneeuw op mijn rug dan sla ik hem om. Uggs en wollensokken aan mijn voeten.

  Ik heb het heerlijk warm gehad vandaag.

 8. ik draag eigenlijk nooit thermo kleding. Ik doe altijd een panty of legging onder mijn broek of een rok met panty en legging is lekker warm hoor. Eindelijk mag ik mijn vesten weer aan zonder een hitteaanval te krijgen ook wel weer eens lekker

 9. Ik draag ook een thermolegging onder mijn rokken, jurken, en ik heb hem gekregen van mijn moeder, deze is zwart en komt bij de action vandaan, hele goede kwaliteit, en ben zeer tevreden, had iets dikker gekund, binnenkort eentje uitproberen van de Hema? Misschien

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>