Reacties

Sneeuwt het bij jullie al? — 15 reacties

 1. Hier heeft het vanaf vanochtend acht uur stevig gesneeuwd en er is veel stuifsneeuw. Er ligt denk ik 6 cm, mogelijk nog meer.
  Ik woon in Emmeloord. Het is me de laatste jaren opgevallen dat vanaf Emmeloord naar het noorden toe meestal de grootste hoeveelheden sneeuw vallen. Een paar jaar geleden lag hier 40 cm en bij familie in Friesland een halve meter of nog meer.

  Groetjes, VeggieMo

 2. Het sneeuwt hier sinds de lunch behoorlijk. Lekkere dikke vette vlokken. De treinen gaan al uitval vertonen, want niet alle sprinters rijden (mij zegt het niet veel, maar iemand die veel treint misschien wel).

  Het weeralarm... bij mij gaat het het ene oor in het andere oor uit... maar manlief let er wel op i.v.m. zijn werk. Dan krijg ik het wel mee, vandaag dus meegekregen, manlief kan laat thuis zijn i.v.m. veel sneeuwval waar hij zit... Hahaha.

 3. Wij moesten eigenlijk vanavond naar Delft voor een verjaardagsetentje. Maar manlief heeft er ruim 2 uur over gedaan om vanuit Hilversum hier te komen (normaal een kleine 3 kwartier) Toen ook nog een groot ongeluk op de A28 met ruim 50 km file..
  Jullie begrijpen het al, wij blijven thuis... en het sneeuwt hier nu nog heel lichtjes..

 4. Nu 15.00 uur, vanaf vanochtend half tien sneewt het al en inmiddels ligt er 9 cm op de tuintafel( jaja opgemeten!). Het sneeuwt nog maar een klein beetje, dat was rond 12 uur wel anders. Toen moest ik nog even 20 km verderop en zag geen hand voor ogen. Hoor net dat er in die buurt op de A6 een beste kettingbotsing heeft plaats gevonden.
  O ja, ik woon ergens in de Flevopolder.

  Het weeralarm? Zeker niet onbelangrijk om er toch naar te luisteren, echtgenoot verblijft bijna hele dagen op de weg, dus ik heb 2 weeralarmen, haha...

 5. Ik heb manlief aan het begin van de middag opgebeld en hem een andere route geadviseerd vanwege grote file bij Lelystad.
  Nu moet hij nog door naar Friesland. Dus hij is voorlopig onderweg.

  VeggieMo

 6. Hier heeft het even gesneeuwd maar het heeft geen naam hier in Limburg vorig jaar lag er een pak van een meter nu niets.

  * nee manlief heeft het antwoord niet ik weet het ook niet maar denk dat er in parallelle dimensies er meerdere Goden en Godinnen bestaan voor mij is God geen man op een troon het is alles en wij zijn een deel van het een creatie en ook al heb ik hier geen bewijs voor het voelt zo. Ieder kan God zien op haar of zijn eigen manier, maar deze vragen zijn raar voor een sceptisch persoon zoals die man van me de veranderingen zijn groot.

  fijn weekend Liefs
  Famke

 7. Hier wordt weeralarm afgegeven als er veel sneeuw of wind komt.Maar het is goed om af te geven,dan kun je je er op voor bereiden toch? Als het KNMI niets zegt,is het ook niet goed.
  Sterkte in holland, en geniet ervan.
  Groet, Wilma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder