Reacties

Bellen met iemand die dood is: wie zou jij bellen? — 30 reacties

 1. Leuk bedacht, maar wie te bellen? Echtgenoot, denk ik. Als ik het zou doen, dat is niet waarschijnlijk.
  Het liefst wil je iemand horen die je kortgeleden moest opgeven, jij weet dat.

 2. Die telefoon kun je inspreken, maar helaas komt er nooit geluid terug.
  Natuurlijk zal op de vraag: 'Hoe gaat het?' nooit antwoord komen.
  Anders zou ik mijn overleden beste vriend ook vragen om al die paswoorden waarmee nu een deel van mijn elektronica ontoegankelijk is geworden. Maar hij vergat die zelf ook altijd, dus dat zou niks helpen.

  Toch vind ik de telefooncel een goed idee.

 3. mijn moeder , s avonds belde ik haar nog (nou ja ik belde haar elke dag ;) ) en snachts zaten we in het ziekenhuis ........ mam was er niet meer. pfff zo onverwachts voor ons.

  • Hoewel er veel mensen, van wie ik gehouden heb en waar ik met liefde aan terug denk, overleden zijn zou ik niemand bellen!

 4. Mijn moeder, in mei 2023 is ze 30 jaar dood, ik was 25 toen ze stierf, zij net 50. Nu ben ik al 55 en ik heb nog zoveel leven te leven, en daardoor zoveel vragen aan haar. Zij was 11 jaar ziek en wist dat ze zou sterven. Hoe doe je dat, doodgaan, en alles achterlaten?

 5. Een telefooncel is misschien goed voor veel mensen. Ik heb hem niet nodig. Ik praat soms in gedachten met overleden dierbaren. Zelfs tegen de hond.

 6. Niemand, ik zou helemaal niemand bellen. Want dat heb ik niet nodig. Ik heb zulke gesprekken al wanneer ik het nodig heb. Gewoon in mijn hoofd.

  Love as always
  Dimario

 7. Ach, als dat toch eens echt kon... Wat gun ik jou een belletje met Lucy en je vader.
  Ik zou mijn vader bellen. Maar aan de andere kant; alle belangrijke dingen hebben we tijdens zijn leven al tegen elkaar gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder