Tea Topic: Wat is jouw kijk op social media?

tea topic social media

Het Tea Topic van vandaag is de vraag:

‘Wat is jouw kijk op sociale media?’

Een interessant onderwerp, waar bijna iedereen wel iets van vindt denk ik.

Wat is jouw kijk op social media?

Mijn kijk op social media is dat het zowel goede als negatieve kanten heeft, en dat het de kunst is om het met mate te gebruiken. Als je uren kwijt bent met scrollen op Instagram dan valt dat voor mij onder de negatieve kanten van social media. Maar als je bijvoorbeeld dankzij Facebook contact hebt met familieleden die je anders nooit zou spreken, dan is dat één van de positieve kanten van social media.

Huisvlijt Linkparty Reminder

Heb je al meegedaan met de Huisvlijt Linkparty? Je kunt hieronder jouw blogpost delen. Of die van een ander die je heel goed vindt!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

En dan nu over naar jullie: Wat is jouw kijk op social media? Vertel het in de comments hieronder!

Similar Posts

6 Comments

  1. Blogs en Mastodon wil ik wel sociale media noemen. Facebook/Instagram is voor mij asociale media. Heb dat volledig geblokkeerd. Het zit in het algoritme dat gericht is om je er aan te verslaven en je niet kan uitschakelen. Bij Twitter/X kan dat nog wel. Op TikTok kom ik nooit. Youtube is niet veel beter en is voor velen ook en tijdvreter.

  2. Ik lees een beperkt aantal blogs en heb pinterest en LinkedIn. Die laatste wordt ook steeds meer als een soort fa.book gebruikt, ikzelf deel geen privézaken, meningen en overtuigingen via LinkedIn. Pinterest is handig. Wel probeer ik te timeboxen: niet langer dan 20 mi uten en dan weer aan de kant.
    O ja goed nieuws van vandaag: geen Meta DC in Zeewolde. Top!

  3. Ik herken enorm veel van wat je zegt!! Ter aanvulling; ik ben nu 34 jaar maar ik merk nu al dat ik minder makkelijk mee ga met nieuwe platformen. Zo snap ik nogsteeds niks van Tiktok bijvoorbeeld. Maar adoreer ik Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.