Reacties

Tea Topic: Wat is jouw kijk op social media? — 6 reacties

  1. Blogs en Mastodon wil ik wel sociale media noemen. Facebook/Instagram is voor mij asociale media. Heb dat volledig geblokkeerd. Het zit in het algoritme dat gericht is om je er aan te verslaven en je niet kan uitschakelen. Bij Twitter/X kan dat nog wel. Op TikTok kom ik nooit. Youtube is niet veel beter en is voor velen ook en tijdvreter.

  2. Ik lees een beperkt aantal blogs en heb pinterest en LinkedIn. Die laatste wordt ook steeds meer als een soort fa.book gebruikt, ikzelf deel geen privézaken, meningen en overtuigingen via LinkedIn. Pinterest is handig. Wel probeer ik te timeboxen: niet langer dan 20 mi uten en dan weer aan de kant.
    O ja goed nieuws van vandaag: geen Meta DC in Zeewolde. Top!

  3. Ik herken enorm veel van wat je zegt!! Ter aanvulling; ik ben nu 34 jaar maar ik merk nu al dat ik minder makkelijk mee ga met nieuwe platformen. Zo snap ik nogsteeds niks van Tiktok bijvoorbeeld. Maar adoreer ik Facebook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>