Wat kun je makkelijk uren achter elkaar doen? + Huisvlijt Linkparty reminder

tea topic doen

De Tea Topic van vandaag is:

‘Wat kun je makkelijk uren achter elkaar doen?’

Dat is niet zo moeilijk!

Wat kun je makkelijk uren achter elkaar doen?

Mijn antwoord is: Bloggen en lezen!

Allebei doe ik graag en veel.

Stug blijven zitten

Hoewel ik bij lezen nog wel eens last kan hebben van een gevoel van onrust. Dan moet ik even ‘doorpakken’ als het ware, en stug blijven zitten. Minstens een kwartier. Dan wordt het rustiger in mij, en kan ik me uiteindelijk overgeven aan het boek.

Aan zowel lezen als bloggen beleef ik enorm veel plezier, en ik kan ze vaak nog combineren ook. Dan blog ik bijvoorbeeld over een boek dat ik heb gelezen. Zie ook mijn boekenblog : )

Huisvlijt Linkparty Reminder

En dan nu de wekelijkse reminder voor de Huisvlijt linkparty!. Je kunt hier jouw blogpost delen, zodat meer mensen hem zien. Bovendien kun je zelf leuke nieuwe blogs ontdekken en andere bloggers steunen met een bezoekje.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Wat kun jij makkelijk uren achter elkaar doen?

Similar Posts

14 Comments

 1. Ik kan uren na elkaar met mijn website bezig zijn. Maar ook kan ik makkelijk een paar uurtjes na elkaar gamen, lezen maar dan lekker comfortabel in bed of foto’s nemen buitenshuis tijdens een leuke boswandeling. Ik ben ook blij dat ik kan zeggen dat ik terug een paar uur aan één stuk kan … slapen.

 2. Iets uren achter elkaar doen is me al maanden niet gelukt helaas, maar voor die tijd: kleuren en diamond painting.
  Maar nóg eerder was het altijd lezen. En daar wil ik héél graag weer naar terug, want dat mis ik: uren achter elkaar kunnen lezen.

 3. Wat kun je makkelijk uren achter elkaar doen?
  Ik las het ook al vaker op een theezakje.
  Ach kan veel dingen achter elkaar doen, zitten minder lang. Hans

 4. Ha Nicole,

  jahaaaa… bloggen staat met stip op 1!
  En daarna ligt het er aan wat voor weer het is: straks bijvoorbeeld weer lekker de tuin in.

  Groetjes!
  Marlou

 5. Bloggen, lezen, ATC-kaartjes maken en als het er de tijd voor is komen daar de kerstkaarten bij.
  Ik verheug me op beter weer zodat we weer fietstochten kunnen maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.