Kan dit t-shirt wel?

H&M shirt

Doordat ik hopeloos uit de pas loop met de huidige mode, kom ik maar zelden kleding tegen die ik dolgraag wil kopen.

Maar afgelopen zaterdag was ik met mijn oudste dochter (tijdelijk over uit Engeland) bij de H&M, en kwam daar een rood shirtje tegen waarvan mijn hart sneller ging kloppen.

‘Ik heb hartjes op mijn borstjes’

Er is alleen één probleem: mijn oudste dochter zegt dat het echt niet kan. Er zitten namelijk twee hartjes op van glitterende pailletten. Normaliter houd ik niet van glitter en zo, maar dit vond ik best grappig. De hartjes zitten echter een beetje op borsthoogte.

Mijn man kwam bij het zien van mijn outfit prompt op de proppen met een oud carnavalsliedje van Ria Valk waarin ze zingt ‘Ik heb worstjes op mijn borstjes’…

Dus nu begin ik toch een beetje te twijfelen of het ‘wel kan’. Het zit ook wel een beetje foekerig* zoals ze in de Achterhoek zeggen.

Wat vinden jullie?

*foekerig: kreukelig, rommelig

 

Similar Posts

32 Comments

 1. Op zich is het een leuk shirt. Maar zelf houd ik ook niet van plaatjes oid precies op die plekken.
  Hij staat je goed, maar je zult zelf moeten beslissen of je die applicatie daar wil.
  Je loopt er zeker niet mee voor schut ofzo.

 2. je moet je van niemand wat aantrekken en als je je er zelf lekker in voelt, moet je het gewoon aantrekken, ik denk zelf altijd aan het spreekwoord: doe wat je wil, de mensen kletsen toch.

 3. Wat een shirt al niet op kan roepen!!Bij twijfel niet doen, is mijn motto!
  Koop een rood shirt bij de h.ema, zit mooi glad en zonder glitters en hartjes.

 4. Krijg echt een brede glimlach van je shirt, vind het wel wat hebben al zou ik het eerlijk gezegd nooit aantrekken.. smaken verschillen.
  Hij staat je wel (vind ik) en natuurlijk moet je ook gewoon dragen wat je zelf leuk en lekker vind zitten.

 5. Dit shirt doet precies voor jou wat niet bij je past.
  Oncomfortabel, schreeuwerig door pailletten in hartjes vorm?
  Is het geen fake post?????

 6. Trekt erg de aandacht die hartjes maar vind ´m je prima staan.
  Als je jezelf daar happy in voelt doet een mening van een ander er niet toe, toch.

 7. Eh… jij moet toch weten wat je wilt dragen….
  Als jij er blij van wordt zou ik zeggen doen.
  Ik vind hem niet leuk, maar Eh. ..ik hoef hem niet te dragen…..

 8. Je kijkt zo blij! Ik zou het gewoon dragen, het is een grappig T-shirt. En als je er blij van wordt, staat het altijd leuk. Groetjes, Liesbeth

 9. De kleur vind ik prima staan, maar de applicatie vind ik niet mooi en verkeerd gesitueerd inderdaad. Ook wel een ontwerp-fout, hoor, die zouden bij een andere vrouw toch ook precies op borsthoogte uitkomen? Ik vind het zelf de verkeerde aandacht trekken – ik zou me er onprettig bij voelen – maar als je er zelf niet mee zit, vooral lekker dragen. Het is jouw lijf, toch?

 10. Ik zou dat T shirt zelf niet dragen. Zowiezo vind ik kledij met hartjes op meer voor kleine meisjes of tieners…. Ik denk dat het mooier zou zijn, als je al van een beetje glitter houdt, er gewoon één hartje in het midden van het T shirt zou gestaan hebben ipv twee hartjes tvh de borsten. De kleur staat je wel heel goed.

 11. Het shirt heeft een mooie kleur, de hartjes zitten idd een beetje ongunstig en het is ook wat foekelig idd. En een beetje heel dunne stof?
  Dat je het hier vraagt geeft eigenlijk al aan dat je het zelf ook niet helemaal ideaal vindt.

 12. Jouw shirt dus jij moet je er lekker in voelen en je mag dragen wat je wil.
  Ben je er blij mee dan lekker dragen.Jij vindt ook vast niet alle kleding van je man en dochter leuk.
  Ik vind het een raar shirt maar ik vind wel meer dingen raar.

 13. Je weet waarom je hart hier sneller van ging kloppen. Dus gewoon met plezier dragen en je niets aantrekken van anderen. Eventueel alleen thuis als je vatbaar bent voor reacties.

 14. Ik vind het hartstikke leuk en dat spreekwoord van “doe wat je wilt,gekletst word er toch wel” heb ik bij mijn voordeur hangen,als je het zelf leuk vind…gewoon doen ik doe het ook. mensen hebben sowieso altijd iets te vertellen over jou,dat je haar niet goed zit of je kleding is niet goed,maar als je dan naar hun zelf kijkt…je snapt het.

 15. Haha! Ik vind dit een geweldige post. Natuurlijk kan je dat Tshirt dragen. Wat doet mijn mening er nou toe. Het gaat erom dat jij je er lekker in voelt. Over smaak valt nou eenmaal niet te twisten.

 16. T-shirt zou ik net als de reageerders hierboven met een hoofdletter T schrijven, aangezien het vernoemd is naar de vorm van die hoofdletter net als een H-balk.

 17. Ik draag zelden iets met glitters of een opdruk, maar dat is mijn persoonlijke smaak. De mode volg ik niet, ik moet iets leuk, mooi of comfortabel vinden als ik het draag. Ik trek me niets aan van wat anderen van mijn kleding vinden en eigenlijk heb ik zelden kritiek op wat anderen dragen en zeg alleen wat ik er van vind als me dat gevraagd word. Draag gewoon wat jij leuk, mooi of comfortabel vind en hou alleen rekening met anderen als de situatie daarom vraagt zoals bijvoorbeeld bij een uitvaart.

 18. Staat je goed! En combineren is het toverwoord; drapeer een mooie sjaal om je hals (diverse stoffen combineren is hot). Evt. blazer of vest erover, zodat je nog wel die schitterende mooie kleur rood kunt zien die jou zo goed staat. De hartjes vallen dan ietsje minder op…

 19. Gewoon dragen!!! You’re never too old for sparkles. En het is een schattig shirtje! Maartje mag ook haar mond dicht houden, ik vind hem leuk <3<3

  HUgs and kisses
  Teuntje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.