Student van Hogwart sticker op de Peugeot

je voelt je lekkerder in een peugeot sticker

Hierboven zie je de Peugeot van mijn oudste dochter.

Hogwarts sticker

Mijn oudste dochter is dol op Harry Potter. Ze heeft alle boeken en heeft ze al diverse keren gelezen. Dus toen ze deze sticker (zie linksboven!) tegenkwam op de Engelse eBay bedacht ze zich geen moment. En nu rijdt ze trots rond als een Hogwarts Honor Student!

Waar zijn de tijden gebleven dat ik nog een heus Harry Potter kinderfeestje voor haar organiseerde….

Je voelt je lekkerder in een Peugeot sticker

Veel mensen zijn op zoek naar de Je voelt je lekkerder in een Peugeot sticker! Het is ook wel een leuke en treffende slogan vind ik. Bij garage80.nl koop je zo’n sticker voor 15 euro. Bij stickermania.nl kost zo’n sticker 12,95.

Wat vind jij van Harry Potter?

Similar Posts

16 Comments

 1. Wat leuk voor je dochter, dat ze zo’n sticker tegenkwam.
  Zelf heb ik nog nooit één boek van Harry Potter gelezen, ik houd niet zo van Fantasy. Ook Science Fiction, Horror en geromantiseerde ‘onzin’ als Fifty Shades of Grey zijn aan mij niet besteed. Verder lees ik wel zo’n beetje alles.

 2. Als je zo’n groot fan bent is het natuurlijk wel heel leuk om met zo’n sticker op je auto te rijden. Ik snap het helemaal…
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

 3. Oh super, ben ook een groot Harry Potter fan. Ik lag nog net niet in de rij als er een nieuw deel uitkwam, maar veel scheelde het niet. En als ik m’n Mini nog had gehad, en ik was zo’n stickers tegengekomen….dan had ik het ook wel geweten. Fijne avond, groet, Tineke

 4. Ik heb zelden zo om een boek hardop zitten lachen als in deel 1 en 2. De andere delen met veel plezier gelezen maar minder gelachen.

 5. Ik heb de boeken ook met plezier gelezen en de films vond ik ook leuk. Vooral de eerste twee boeken vond ik erg leuk. De sticker is erg cool, leuk voor je dochter dat ze hem vond! Als ik haar was haalde ik de andere sticker weg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.