Reacties

Student van Hogwart sticker op de Peugeot — 16 reacties

 1. Wat leuk voor je dochter, dat ze zo'n sticker tegenkwam.
  Zelf heb ik nog nooit één boek van Harry Potter gelezen, ik houd niet zo van Fantasy. Ook Science Fiction, Horror en geromantiseerde 'onzin' als Fifty Shades of Grey zijn aan mij niet besteed. Verder lees ik wel zo'n beetje alles.

 2. Als je zo'n groot fan bent is het natuurlijk wel heel leuk om met zo'n sticker op je auto te rijden. Ik snap het helemaal...
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

 3. Oh super, ben ook een groot Harry Potter fan. Ik lag nog net niet in de rij als er een nieuw deel uitkwam, maar veel scheelde het niet. En als ik m'n Mini nog had gehad, en ik was zo'n stickers tegengekomen....dan had ik het ook wel geweten. Fijne avond, groet, Tineke

 4. Ik heb de boeken ook met plezier gelezen en de films vond ik ook leuk. Vooral de eerste twee boeken vond ik erg leuk. De sticker is erg cool, leuk voor je dochter dat ze hem vond! Als ik haar was haalde ik de andere sticker weg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>