Reacties

Strikje op je onderbroek: bron van ergernis? — 40 reacties

 1. Nooit bij stilgestaan. Heb ze ook niet. Op dit moment heb ik slips via Amazon. Maar op het elastiek staat een zogenaamde merknaam van een onbekend merk dat zijn naam wil achterlaten. Ik kocht dit keer veel tegelijk.

 2. Die van Zeeman hebben geen strikte heb ik net even gecontroleerd, wel een labeltje. Verkeerd om aan doen voel je meteen want de voor- en achterkant zijn niet even groot.

 3. Hier geen strikje, maar ik zou me ook echt niet druk kunnen maken om zo'n strikje erop. En ehm, ondergoed strijken ga ik nooit van m'n leven aan beginnen. Ooit in het bejaardenhuis moest ik het voor iemand doen. Ik probeerde het over te slaan, maar daar trapte de eigenaresse van de onderbroek niet in;).

 4. Toevallig heb ik er nu geen een met een strikje in mijn kast liggen, maar als ze er aan zitten vind ik dit niet erg, makkelijk juiste want dan weet ik wat de voor en achter kant is als ik 's morgens vroeg opsta.

 5. Hoi, er viel me een onregelmatigheid op. In de tussenkop staat 1 op de 5 draagt de onderbroek langer dan 5 dagen, in de tekst langer dan 1 dag. aangezien er geen verdere uitleg staat ga ik ervanuit dat 1 op de 5 niet klopt.

 6. Whahahaha, WAT herkenbaar!! Wat grappig dat er meer zijn zoals ik. Waarom moeten vrouwenonderbroeken zo vaak strikjes hebben??!!! Ik vind ze vreselijk truttig. Ik draag alleen maar boxershorts en daar zitten ze tot nu toe nooit op. Van de BH's haalt mijn man de strikjes er meteen af, anders doe ik ze niet aan.
  (Maar goed: hier ook geen vlindertjes, bloemetjes, stipjes, roze etc.) ;-)

 7. Je zal je er maar druk om maken, een strikje op je onderbroek. Strikjespasta zal ze ook wel niet blieven denk ik dan. :) Als het je stoort, dat strikje, dan knip je het toch eraf. Ben je strikloos.

 8. Nou zo lang heb ik echt geen ondergoed aan, elke dag vers.
  Mijn moeder zei altijd als je naar buiten gaat doe je schoon ondergoed aan, je weet nooit wat er gebeurd. Hans

 9. Die strikjes zitten ook op veel bh's, tussen de twee cups. Ook handig om om te weten wat de voorkant is!
  Ik vind de strikjes belachelijk en het vergt enige moeite om ze te verwijderen zonder de stof te beschadigen. Het lukt het beste met een tornmesje (zonder strikje).

 10. Draagt tegenwoordig mannen boxershort. Dat komt door een huidziekte. L.s. genaamd
  Heb het ook i mijn liezen. Enkele dan schuurt het kantje zo. Vandaar.

 11. Hilarisch!
  Ergens denk je: 'waar kan een mens zich druk om maken'
  Maar als het op ondergoed aankomt dan komt de ware pietlut in ons naar boven :-))).
  Geen strikjes, geen naden, geen bloemetjes, geen streepjes. Niet van de HEMA, wel van de HEMA.
  De eisen zijn eindeloos :-)

 12. Allereerst... een onderbroek langer dan 5 dagen dragen?!? Whut?!? Ik draag er sowieso twee op een dag (een overdag en een 's nachts) en soms zelfs wel overdag twee als ik bijvoorbeeld heb gesport of iets dergelijks. En natuurlijk altijd in de was. Brrrrr.
  En ik moest hartelijk lachen om deze zin: "Zo’n strikje impliceert immers dat er iets valt uit te pakken! " hahaha. Die vind ik dan weer heel leuk :) En naughty...

 13. Strikjes zijn niet erg maar als je tekenende kleding aan hebt wel. Hetzelfde als het doorschijnen van de pantykoushoogte onder een strakke broek.

 14. Jeetje. Als je boos wordt om een strikje op je onderbroek, heb je volgens mij te veel tijd om na te denken. Dan haal je dat strikje er toch af? Of je koopt andere onderbroeken? Maar langer dan
  één dag met een onderbroek kan écht niet. Bah!

 15. Hahaha waar je nu toch weer over schrijft. het mooie strikje die zegt tot jou een beetje: Ik strik je en nee hoor voor mij deze ook niet en strijken? ben wel zot zo af en toen maar niet zo gek om dit te doen. Maar ja in vroegere tijden droeg men van die grote en ja toen deden ze het wel. En hadden ze ook veel zoals Rita al zong: kant aan de broek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder