Stad vol ballonnen van Femke van der Laan

Stad vol ballonnen
Hoe ga je verder na een groot verlies? Als iemand die deel uitmaakt van je leven wegvalt?

Het zijn vragen die me vaak bezighouden. Om die reden lees ik regelmatig ‘rouwliteratuur’. Boeken van mensen die iemand zijn verloren, en vertellen hoe ze dat ervaren. En ook hoe ze weer opkrabbelen.

Stad vol ballonnen

Ik was om die reden benieuwd naar het boek van Femke van der Laan, de weduwe van de burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der laan. Haar boek Stad vol ballonnen vind ik prachtig geschreven en maakte indruk op me.

Je vindt mijn review van Stad vol ballonnen op mijn boekenblog.

Zie ook: Hier zijn geen woorden voor.

Inmiddels heeft Femke van der Laan een nieuw boek geschreven: Aan de randen van de dag.

Similar Posts

7 Comments

  1. We hebben onze kat moeten laten inslapen pas geleden,daar heb ik al heel veel moeite mee en kost veel tijd we hadden hem 17 jaar,laat staan een mens,je ouders is ook heel moeilijk je mist ze dagelijks nog,verlies is altijd heel moeilijk waar we allemaal mee te maken krijgen,en is een lang rouwproces,ieder moet daar op zijn eigen manier mee omgaan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.